Tarih: 08.09.2022 22:22

Yeni Sezon Şahmeran Bileklik Modelleri Goldium’da

Facebook Twitter Linked-in

 

Yeni Sezon Şahmeran Bileklik Modelleri Goldium’da

Dikkat çekici kadın takıları arasında şüphesiz ilk sıralarda yer alan altın şahmeran bileklik, Goldium yeni sezon koleksiyonunda kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor. Farklı figürlerin, ışıltılı ya da sade detayların işlendiği bu özel modeller, gencinden ileri yaş grubuna kadar hemen tüm kadınların kendisinden bir şeyler bulacağı oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahip. Goldium, yeni sezon koleksiyonunda yer verdiği harfli şahmeran modelleri ile oldukça yoğun ilgi toplamayı başarmış görünüyor.

Şahmeran bileklik, mitolojide yılanların şahı olarak bilinen ve ölümsüzlüğü ile tanınan şahmeranın altın bir takıdaki yansıması olarak görülüyor. Derin anlamlar yüklenebilen bu özel takı, sevgiliye hediye olarak alınabilecek farklı ve özel seçenekler arasında yer alıyor. Hem bilek hem de tüm elin zarifçe ön plana çıkarılmasını sağlayan şahmeran bileklik hem gündelik kullanımda hem de özel günlerde tercih edilebilecek parçalar arasında yer alıyor.

Tarzınıza Uygun Altın Şahmeran Bileklik Modelleri Goldium’da

Işıltı sevenlere ışıltı, sadelik arayanlara kusursuz sadelik fırsatı sunan çok sayıda altın şahmeran bileklik modeli ile Goldium, yeni sezonda da kullanıcılarından tam not almayı başardı.  Tamamen el yapımı olan birbirinden ilgi çekici şahmeran bileklik tasarımları arasında hemen her tarza uygun parçayı kolaylıkla bulabilmek mümkün. 

Altın, yıldız ya da kar tanesi gibi alışılmış figürlerin yanı sıra, dorika topların, harflerin ve güneş, yonca ya da kelebek motiflerinin yer aldığı şahmeran modelleri hem klasik hem de spor tarzlara uyum sağlayabiliyor. Özel davetlerde, balo, yemek ya da etkinliklerde tercih edebileceğiniz zirkon taşlı şahmeran modellerinin yanı sıra gündelik kullanımda bileğinizden ayırmak istemeyeceğiniz sade ya da nazar boncuklu şahmeran bileklik modellerini de kolaylıkla bulabileceğiniz özel yeni sezon koleksiyon, kısa süre için kampanyalı fiyatları ile satışa sunulmuş. Türkiye’nin hemen her köşesine sigortalı ve ücretsiz kargo hizmeti ile ulaştırılabilen bu özel tasarımlara, Goldium güvencesi ve kredi kartına taksit imkanıyla sahip olabilmek de mümkün. Sarı, beyaz ya da  rose renk seçenekleri arasından seçim yaparak modelleri kişiselleştirmek ya da özel taleplerinizi iletmek için Goldium whatsapp hattını kullanabilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —