Yeni Malatyaspor çıkışa geçmeyi hedefliyor

Yeni Malatyaspor çıkışa geçmeyi hedefliyor

İkinci yarıdaki ilk galibiyetini geçen hafta evinde Göztepe karşısında alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe maçından da puan veya puanlarla dönerek alt sıralardan kurtulmanın planlarını yapıyor.

Süper Lig'de 188 gün sonra 3 puanla tanışan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından da puan veya puanlarla dönerek çıkışa geçmenin hesabını yapıyor.

Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren ve ilk yarıda aldığı puanlarla dikkati çeken Malatya ekibi, ikinci yarıda istediği performansı sahaya yansıtamadı.

Sarı-siyahlılar, ikinci yarıda oynadığı 11 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik alırken 9 maç sahadan yenik ayrıldı.

Süper Lig'de son galibiyetini 188 gün sonra, geçen hafta Göztepe karşısında alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçında da puan almanın planını yapıyor.

Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen sarı-siyahlılar, her maça final gözüyle bakıyor.

Hikmet Karaman'a güveniliyor

Sezonun ilk yarısında teknik direktör Sergen Yalçın ile çalışan sarı-siyahlılar, daha sonra Kemal Özdeş ile yola devam etti. Özdeş yönetiminde 5 maça çıkan Malatya ekibi, galibiyetle tanışamadı. Özdeş ile yolların ayrılmasının ardından Yeni Malatyaspor, teknik direktör Hikmet Karaman ile anlaştı.

Sarı-siyahlılar, Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşan Malatya ekibinde, teknik direktör Hikmet Karaman, gördüğü kırmızı kart nedeniyle Fenerbahçe maçında takımın başında olamayacak.

İstanbul'daki tek galibiyet Beşiktaş'a karşı

Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Yeni Malatyaspor, İstanbul ekipleriyle deplasmanda oynadığı 14 karşılaşmada tek galibiyetini bu sezon Beşiktaş'a karşı aldı.

Kalan maçlar final niteliğinde

Malatya ekibi, sezonun son 6 haftasında her biri final niteliğinde maçlara çıkmaya hazırlanırken, özellikle iç sahada oynayacağı 3 müsabakayı kümede kalma bileti olarak görüyor.

Şu ana kadar 28 puan toplayan Yeni Malatyaspor, kalan haftalarda Fenerbahçe (D), Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor (D), Beşiktaş, Çaykur Rizespor (D) ve Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

Çelikel: "Puan veya puanlarla döneceğiz"

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Göztepe karşısında güzel ve önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bundan sonra puan kayıpları yaşamak istemediklerini dile getiren Çelikel, bunun için ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacaklarını ifade etti.

Bu hafta Fenerbahçe ile deplasmanda önemli bir maç oynayacaklarını aktaran Çelikel, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe maçı hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Göztepe galibiyetiyle takımda moraller yerine geldi. Şu an takımda güzel bir hava var. Göztepe maçındaki mücadele ruhumuzu Fenerbahçe karşısında da göstermek istiyoruz. Teknik direktörümüz Hikmet Karaman'ın önderliğinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Fenerbahçe deplasmanına puan veya puanlar için gideceğiz. Göztepe maçındaki mücadelemizi, Fenerbahçe karşısında da sergilersek deplasmandan 3 puanla döneceğimize inanıyorum."

Hakkı Çelikel, büyük takımlara karşı iyi mücadele ettiklerini hatırlatarak, "Fenerbahçe zor deplasman ama elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

AA



Evinin çatısında çalışırken aşağıya düştü

Dicle Elektrik’ten Artuklu’ya 12,4 milyon liralık altyapı yatırımı

Düzce’de ağaçlara kış bakımı

Samsun TEKNOPARK, Karadeniz’in teknoloji üssü olma yolunda gücünü artırıyor

İade etmek üretmekten daha pahalı

Oleolog Dr. Kıvrak: "Erken ve olgun hasat zeytinyağları farklı içeriklere sahiptir"

Düzce Belediyesi şirketi vergi rekortmenleri arasında

Dur levhasına uymadı, kavşakta kaza: 1 yaralı

Bir yılda 400 bin kişi 3 bin yıllık kaleye çıktı

Başkan Çerçioğlu’ndan Didim’e 370 milyon TL değerinde altyapı yatırımı

Otomobil yol süpürme aracıyla çarpıştı

Uzmanından uyarı: "Mağazalarda denenen giysiler hasta edebilir"

Başkan Doğan: "Dönüşümü vatandaşımızla birlikte yönetiyoruz"

Bandırma’da yolda fenalaşan yaşlı kadın hayatını kaybetti

Sivas’ta kasım ayında 873 konut satıldı

Sivas’ta üç aylar öncesi din hizmetleri masaya yatırıldı

Kaymakam Doğru, İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı’na katıldı

Kur’an-ı Kerim’i güzel okumak için yarıştılar

Motosikleti yatarak kullanıp trafiği tehlikeye sokan sürücüye 21 bin lira ceza

Karda mahsur kalan sürücünün yardımına yetişti

Depremzede yaşlı çiftin yaşadığı konteyner yanarak küle döndü

Diyanet Akademisi’nde mezuniyet heyecanı

Dicle’de çocuklar pony atlarla buluştu

Devlet Bahçeli’den Diyarbakırlı engelli kıza tekerlekli sandalye sürprizi

Tarihi İshak Paşa Sarayı beyaza büründü

"Okulum Beni Bekler" Projesiyle öğrenciye umut eli

Evleri soyan hırsızlar önce kameraya sonra polise yakalandı

Tunceli’de Yerli Malı Haftası’na yürekten dokunuş: Sınıf adeta kültür ocağı oldu

İnegöl’de samanlıkta başlayan yangın eve sıçradı

Geri dönüşümle farkındalık oluşturdular

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.