Tarih: 02.02.2012 10:01

Yeni listesinde adil davranacak!

Facebook Twitter Linked-in

Genel Merkez tarafından AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı’na atanan İlhan Yıldırım, geçtiğimiz hafta yetki belgesini İl Başkanı Mahmut Civelek tarafından almış ve yeni listeyi kurmak için görevlendirilmişti. Atandıktan sonra çalışmalara başlayan İlhan Yıldırım nasıl bir liste hazırlanacağı konusunda başkandan bilgi aldı. Yetkilendirildikten hemen sonra çalışmalara başladıklarını dile getiren İlhan Yıldırım, “Görüşmelerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü İl Başkanımız ile birlikte istişarelerde bulunduk. Yeni ve eski arkadaşlarla sık sık görüşüyoruz” dedi. 

 

 

YARISI YENİ YARISI ESKİ

 

 

Genel Merkez tarafından iki defa aday gösterilen ve kongre yapmadan atama yoluyla başkanlığa seçilen Yıldırım, AK Parti’de il genelinde atanmış başkan olma özelliğini taşıyan tek isim oldu. Kongre sürecinde yaşanan sıkıntının atanma yoluyla çözüldüğü ilçe olan Dilovası’nda yeni liste de şekillenmek üzere. Liste hakkında bilgi aldığımız ilçe başkanı, “Listemiz yaklaşık bir hafta içerisinde tamamlanır. Listemizin yarısı eski, diğer yarısı da yeni yönetimden oluşabilir” şeklinde konuştu. Listeyi tamamladıktan sonra Yıldırım’ın yeni listeyi İl Başkanı Mahmut Civelek’e sunması bekleniyor. Civelek’in onayından sonra yeni liste Genel Merkez’e gönderilecek. 

 

 

KAFLI’YA GÜVENİYORUZ

 

Gebze İlçe’nin kongreye gitmesi hakkında da fikirlerini aldığımız Başkan Yıldırım, “Gebze adayımız Cemalettin Bey’e güveniyoruz. Kendisiyle daha önce çalıştık. Başarılı bir kardeşimizdir. Gebze’ye yakışır bir liste yapacağına eminim” ifadelerine yer verdi. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —