Tarih: 10.09.2012 14:21

Yeni bina için muhteşem açılış!

Facebook Twitter Linked-in

CHP Darıca İlçe Örgütü'nün yeni binası muhteşem bir törenle açıldı. Açılışa başta CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Kocaeli Milletvekilleri Hurşit Güneş ve Haydar Akar olmak üzere, il başkanı Yalçın Kuşkan, Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, örgütlenmeden sorumlu eski genel başkan yardımcısı Erdoğan Toprak'ın danışmanı Tahsin Tarhan, İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım, Derince ilçe başkanı Hakan Savaş, Çayırova ilçe başkanı Rasim Meriç, eski milletvekilleri, eski belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve bine yakın vatandaş katıldı. 

 

 

 

BELEDİYELERE TALİBİZ

 

 

 

Açılış konuşmasını yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Salman Kösali, Darıca Belediyesi'ni almak için yola çıktıklarını söyledi, "Bugün iki bayramı birlikte yaşıyoruz. Birisi partimiz CHP'nin 89. yıl dönümü, diğeri ise Darıca ilçe binamızın açılışı. Koca bir çınar olan partimiz CHP'nin üyeleriyiz ne mutlu bize” dedi. İl başkanı Yalçın Kuşkan'ın ardından CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt kürsüye çıktı. Öğüt, ilk yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını belediyenin burçlarına dikeceklerini belirtti. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da konuşmasında AKP'ye yüklendi, “Tüm belediyelere talibiz ve mutlaka alacağız" dedi.

 

 

 

İNCE BOMBALADI

 

 

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'nin ardından sloganlar eşliğinde kürsüye gelen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce o bildik hitabet yeteneğini burada da konuşturdu, hükümeti ve Tayyip Erdoğan'ı eleştiri bombardımanına tuttu. İzmir'in ve CHP'nin kuruluş yıl dönümlerini kutlayan İnce konuşmasının son bölümünde hükümetin terör noktasındaki çaresizliğine dikkat çekerek, "Hani Başbakan Kayseri'de referandum öncesinde ‘Bizim PKK ile görüştüğümüzü söyleyenler şerefsizdir' demişti. Sonra Başbakan'ın özel temsilcisinin, MİT müsteşar yardımcısının onlarla görüştüğü ortaya çıktı. Şimdi Başbakan'a şunu sormayacak mıyız? Kayseri meydanında asılı duran bir şerefsizdir lafı var. Sahibi gitsin onu alsın. Kiminse" dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —