Tarih: 23.02.2020 18:21

Yemekli Tekne Turu

Facebook Twitter Linked-in

Ailenizle birlikte güzel vakitler geçirebileceğiniz yat ve tekneleri kiralayabilirsiniz. Yemekli tekne turu ile kalabalık ortamların rahatsız edici keşmekeşinden uzaklaşarak, maviliğin huzuruyla ve sessizliği ile huzurlu anlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca iş yemeklerinde veya toplantılarında misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz. Yemekli tekne turu için istediğiniz konseptleri ayarlayabilirsiniz. Menüyü oluştururken ek yiyecek ve içecekleri dâhil edebilirsiniz. Yat ve teknede çalışan ekipler profesyonel ve deneyimli kişiler olup, en iyi şekilde hizmet sunmaktadırlar. Kahvaltı, çay ve yemek saatlerini isteğinize göre ayarlanabilirsiniz. Tekne ve yat kiralama hizmetinden günlük veya saatlik yararlanabilirsiniz. Kişi sayısını göz önünde bulundurarak planlamalar yapabilirsiniz. Grup olarak veya yalnızca ailenize göre organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Yemekli tekne turu ile söz, nişan gibi özel günlerinizi muhteşem bir ortamda gerçekleştirebilirsiniz. İniş ve kalkış saatlerini de kendinize göre esnek şekillerden ayarlayabilirsiniz. Denizin muhteşem kokusu ve görünümü için bir kaç günlük veya saatlik tekne turları ayarlayabilirsiniz.

 

Hangi Organizasyonlarda Tekne Turları Tercih Edilir?

Tekne turları, son yıllarda birçok organizasyon için tercih edilmektedir. Hem kalabalıktan uzak hem de denizin cezbedici manzarası insanların ilgisini çekmektedir. Tekne turları, farklı deneyimler yaşamak isteyen kişilerinde ilk tercihidir. Yemekli tekne turları ile doğum günü, söz, nişan, iş toplantısı, şirket yemekleri, bayi toplantıları, yılsonu mezuniyeti gibi birçok özel günde tercih edilmektedir. Bunun yanında yemekli tekne turu hizmeti ile ailenizle veya arkadaşlarınızla güzel ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Yemekli ve yemeksiz olarak ayarlanabilen tekne turlarında menüleri kendi isteğiniz doğrultusunda seçebilirsiniz. Mevcut menüler üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Yemekli tekne turu için yemekler, özenle ve titizlikle hazırlanmaktadır.

Yemeği sunan garsonlar profesyonel kişilerdir. Yemek masaları isteğe bağlı konseptlerde özenle hazırlanmaktadır. Yemekte ve sonrasında ikram edilecek içecekler, önceden belirlenmektedir. Yemekte kullanılacak araç ve gereçler kaliteli ürünlerden seçilmektedir. Yemekli tekne turu ile sevdiklerinize ve misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz. Yemekli tekne turunun avantajlarından en iyi şekilde yararlanmak için Mayna Tekne Organizasyonu https://www.tekneorganizasyonu.com/yemekli-tekne-turu/ adresinden ziyaret edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —