Tarih: 22.11.2011 10:29

‘Yedi Kocalı Hürmüz’ Gebze’de sahnelendi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Kültür Sanat Günleri, tiyatro etkinlikleriyle vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Etkinlikler kapsamında geçtiğimiz Cuma akşamı Gebze’de ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Türk tiyatrosunun önemli oyunları arasında yer alan ve başarı ile sahnelenen oyun vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

 

 

OSMAN HAMDİ BEY SAHNESİ’NDE PERDE AÇTI

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde perde açan oyunu Gebzeli vatandaşlarla birlikte Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek de izledi. Kemal Şamdanlı’nın yönettiği oyunda Marmara Açık Tiyatronun oyuncularından Nilay Azaklıoğlu, Işıl Bezgen, Orhan Çağlar, Ali Cengiz Akdeniz, Bulut Güneş Gökkan S. Cengizoğlu, Murat Şimşek, Yaşar Türken, Melih Keser, Cengizhan Aras, Cansu Uzun, Hande Akman, Ayşe Gürer, Büşra Kargı, Büşra Şeher, Bilal Yazıcı, Ertan Korkuç, Ömer Faruk Uyan, Firdevs Yılmaz Enes Keskinoğlu ve Eser Ercan Akın rol aldı.

 

 

SALON TIKLIM TIKLIM DOLDU

 

Sadık Şendil tarafından kaleme alınan ve birçok kez hem sinema hem de tiyatro oyunu olarak sahnelenen “Yedi Kocalı Hürmüz” adlı oyuna Gebzeliler yoğun ilgi gösterdi. İlgi nedeniyle bazı vatandaşlar oyunu merdivenlerden izlemek zorunda kaldı. Marmara Açık Tiyatro oyuncuları da performanslarıyla Gebze izleyicisinden tam not aldı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —