Tarih: 27.06.2013 11:38

Yazlık Ilıcaya ilgi hızla artıyor

Facebook Twitter Linked-in

Cilt hastalıkları, mide hastalıkları, astım ve benzeri birçok hastalığı tedavi edebilecek niteliklere sahip olduğu tespit edilen, Gölcük Belediyesi yazlık Ilıcasına ilgi her geçen gün artıyor.

 

Köklü bir tarihe sahip olan termal suyunun geçmişi iki bin yıl öncesine dayanıyor. Toprağın altından 32 derece sıcaklıkta çıkan su ısıtılarak 38 derece ye kadar yükseltiliyor. Yapılan testlerde, Yazlık Ilıcasının romatizmal hastalıklara, deri hastalıklarına, kadın hastalıklarına, solunum yolu hastalıklarına ve hemoroit ile mide mide hastalıklarına iyi geldiği belirlendi. Ayrıca tuz odaları da Astım hastaları için iyi geldiği bilinen Yazlık Ilıcası tesislerinden yararlananların sayısı her geçen gün artıyor.

 

Öncelik hijyen

 

Sağlıkla ilgili çok önemli bir iş yaptıklarının altını çizen tesis müdürü Tayfun Gündüz, deniz Kuvvetlerinde uzun yıllar görev yapmış, Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu emekli bir astsubay.Daha önce Villa restaurant Taksimedya,Sabancı sosyal tesisleri ve Buzz restaurantın müdürlüğünü yapmış,başarılı bir yönetici olan Tayfun Gündüz’ün en önem verdiği konu hijyen!

 

2012 Dünya Gıda Güvenliği-Hijyen şampiyonluğu bulunan Gündüz,birinci olarak ‘hijyen’ konusuna el atmış ve bu konuda personeline sürekli eğitim vererek yaptıkları işte hijyenin, birinci derecede önemli olduğunu ve bu konuda asla taviz vermeyeceklerini açıklıyor.Pazartesi günleri:15.00 ‘da,diğer günler: 07.30- 22.00 arası açık olan termali herkesin görmesi gerektiğini belirtiyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —