Tarih: 25.03.2013 17:52

Yazıcı, KO-MEK kurslarını inceledi

Facebook Twitter Linked-in

KO-MEK’in Gebze bölgesindeki kurs merkezlerini ziyaret eden Yazıcı, sınıfları ziyareti sırasında kursiyerlerle yakından ilgilendi. Genel Sekreter Yazıcı, ‘’Kocaeli Halk Üniversitesi KO-MEK ile Okuyor’’ projesi kapsamında kursiyerlere kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Kurs merkezlerine ziyaret

 

Genel Sekreter Ersin Yazıcı, KO-MEK’in Gebze, Osman Hamdi Bey, Osman Gazi, Çayırova, Yenimahalle, Darıca kurs merkezlerini ziyaret etti. Genel Sekreter Ersin Yazıcı’ya ziyaretleri sırasında Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ve Bölge Sorumlusu Oğuz Kaya eşlik etti.

 

KO-MEK’le sosyal çevre

Kursiyerlerle yakından ilgilenen Genel Sekreter Ersin Yazıcı, onların istek ve ihtiyaçlarını dinledi. KO-MEK kurslarının sosyal yönüne vurgu yapan Yazıcı, ‘’KO-MEK, bilgi ve beceri geliştirmenin yanı sıra kursiyerlerin birbiriyle kaynaşması ve bu sayede yakın arkadaşlıkların kurulduğu bir ortamdır’’dedi.

 

Yetişkinler okuyarak çocuklara örnek olacaklar

 

Kurslar hakkında detaylı bilgi alan Genel Sekreter Ersin Yazıcı, daha sonra sınıflarda kitap dağıtımı gerçekleştirdi. ‘Kocaeli Halk Üniversitesi KO-MEK ile Okuyor’ projesinin önemine vurgu yapan Yazıcı, ‘’Çocuklarımızın okumasını istiyorsak önce biz yetişkinler okuyarak onlara örnek olacağız. Toplum olarak genç yaşlı herkes bu projede yer alarak kitap okuyacak’’ şeklinde konuştu. Yazıcı, kitap okuma kampanyasına ilgi gösteren ve katılan tüm kursiyerlere teşekkürlerini bildirerek kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

 

İstediğim kitabı okuyacağım için mutluyum

 

Darıca KO-MEK’in Kadın Üst Giysileri Dikimi branşında eğitim alan kursiyer Hüsran Kazan kitabını Ersin Yazıcı’nın elinden alırken, ‘’KO-MEK bizlere istediğimiz kitapları okuma imkânı sunuyor. İstediğimiz kitapları okyacağımız için çok mutluyuz. Bizlere sunulan bu hizmetlerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Kursiyerler memnun

 

KO-MEK yönetimi ve kurslarından oldukça memnun olduklarını söyleyen kursiyerler, ayrıca KO-MEK sayesinde bilgi birikimlerinin ve el becerilerinin geliştiğini belirtiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —