Tarih: 31.08.2015 13:55

Yazı İşleri'nin GTÜ’den haberi yok

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Yüksek Teknolojileri Enstitüsü aylar önce Gebze Teknik Üniversitesi’ne dönüştüğü halde kaymakamlık yazı işlerinin bu değişimden haberi yok. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için kamu kurum ve kuruluşlara, mahalli basına dağıtılan kutlama programı bülteninde bir ayrıntı gözlerden kaçmadı.

sssssss-001.jpg

Gebze Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan resmi bültende program akışı saat saat tüm detayları ile aktarılıyor. Buraya kadar bir sorun yok. Ama bu programın dağıtılacağı ilgili kurumlar sıralamasında GTÜ'nün adı hala Gebze Yüksek Teknolojileri Enstitüsü olarak kalıyor.

Bu tür listelerin her yıl aynı metin üzerinde tarih değişikliği yapılarak yazılmasını bir ölçüde anlıyoruz ama hiç olmazsa protokolde olan değişiklikler es geçilmesin. Bu durum üstelik güncellemeler konusundaki ilk yanlışta değil birkaç ay öncesinde kaymakamlığın internet sitesinde bulunan protokol listesinde aylar öncesinden ilçe başkanları değiştiği halde CHP Gebze İlçe Başkanı olarak Sedat Tatar ve MHP Gebze İlçe Başkanı olarak ta Nusret Acur diye gösteriliyordu.

img_7214.jpg

LALE KALAYCIOĞLU

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —