Tarih: 21.06.2013 16:12

Yaz spor okulları başladı

Facebook Twitter Linked-in

Yaz boyunca 16 spor branşında ve ücretsiz olarak hizmet verecek olan spor okulları dün başladı.  7-15 yaş arasındaki çocukların yararlanabileceği spor okulları yaz aylarında çocukların spor yaparak vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olacak. 

 

Uzman eğitmenler gözetiminde 

 

Çocuklar okulların kapalı olduğu dönemde yine spor yaparak vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilecek. Kocaeli’nin dört bir yanında faaliyet gösterecek olan Yaz Spor Okulları iki ay boyunca devam edecek. Uzman beden eğitimi öğretmenleri gözetiminde gerçekleşecek olan derslerde çocuklar haftanın en az iki günü spor yapma imkânı yakalayacak. 

 

Son başvuru tarihi 1 Temmuz

 

Yaz okullarına katılmak isteyenler için başvuru süresi ise devam ediyor. Yaz Spor Okulları için başvuru formları Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi’ne ait spor tesisleri ve kurs açılan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı birimlerden temin edilebiliyor. Vatandaşlar, başvuru formlarına Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden de ulaşabilir. Kayıtlar başvuru formu alınan tüm tesislere yapılabilecek. Başvuru süresi 1 Temmuz Pazartesi günü sona erecek. 

 

16 Branşta eğitim

 

Yaz Spor Okulu öğrencileri atletizm, basketbol, futbol, güreş, halk oyunları, hentbol, jimnastik, judo, karate, masa tenisi, satranç, tekvando, tenis, izcilik, voleybol ve yüzme gibi 16 branşta eğitim alacak. Yüzme branşının dersleri Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez Sanayi Mahallesi Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —