Tarih: 03.08.2019 09:47

Yaz Aylarının En Hesaplı Kitap Alışverişleri Kitapkolik.com’da

Facebook Twitter Linked-in

Kitapkolik.com’dan kaçırılmayacak yaz indirimi fırsatı! Kitapkolik.com’dan yapacağınız kitap alışverişlerinde uygulanmak üzere mevcut indirimli kitap alışverişlerine ek %10 indirim kazanma şansı sizi bekliyor. Kampanyadan yararlanmak için 50 TL tutarında kitap almanız yeterli! Üstelik kampanyadan yararlanan herkesin satın aldığı kitaplar adreslerine ücretsiz gönderiyor. Sıcak yaz günlerini favori kitaplarınızı okuyarak değerlendirmek istiyorsanız hemen Kitapkolik.com’dan alışveriş yapmaya başlayın.

Kitapkolik.com’dan İndirimli Fiyatlara Ekstra İndirim Kampanyası

Tüm kitaplarda benimsediği indirimli satış fiyatı prensibi ile adından sıkça söz ettiren Kitapkolik.com yaz aylarında ses getirecek bir kampanyaya imza atıyor. Herkes kitap okusun diye Kitapkolik.com 50 TL ve üzeri yapılan satın almalarda uygulanmak üzere ilave %10 indirim kampanyası müşterileri ile buluşturuyor. Üstelik kampanyadan yararlanmak için tek şart en az 50 TL tutarında kitap satın almak olup indirimden tüm yazar ve yayınevlerinin kitaplarından yapılan satın almalar yararlanabilmektedir. Fiyatı nedeniyle okumayı ertelediğiniz favori kitaplar için artık beklemek yerine Kitapkolik.com adresini ziyaret ederek hemen alışverişe başlayabilir, bu sıcak yaz günlerini en sevdiğiniz kitapları okuyarak geçirebilirsiniz.

Kampanyadan Yararlananlara Ücretsiz Kargo Seçeneği

Kitapkolik.com kampanya fırsatları bitmiyor. 50 TL ve üzeri yapacağınız kitap alışverişlerinde mevcut indirimlere ek %10 indirim uygulanmasını içeren kampanyadan yararlanarak yapılan kitap alışverişlerinde Kitapkolik.com müşterileri herhangi bir kargo ücreti ödemeden siparişlerini evlerinden teslim alabiliyor. Kitapkolik.com müşterileri indirimli fiyatları ile yapacakları 50 TL’lik kitap alışverişlerinde ekstra %10 indirim fırsatı mevcuttur.

Fırsatlarını içeren kampanyadan yararlanarak favori kitaplarına en hesaplı yoldan ulaşabiliyor. Dilerseniz toplu, dilerseniz 50 TL’lik tutarlarda olsun tüm kitap siparişinizi Kitapkolik.com’dan vererek kampanyanın sunduğu en avantajlı fiyattan yeni kitaplarınıza sahip olabilirsiniz.

Kargo Bedava Fırsatını Kaçıranlara Özel Kargo Ödeyen Kitaplar

Kitapkolik.com müşterileri yapacakları her 50 TL’lik kitap satın almalarında ücretsiz kargo avantajından yararlanmakta olup satın alacağı kitaplar 50 TL ve üzeri meblağlara denk gelmeyen müşterileri için firmanın kargo ödememek için sunduğu avantajlı bir yol daha bulunmaktadır. Kitapkolik.com’un sunduğu kargo sıfırlayan kitapları satın aldığınız her alışverişlerde kargo ücretini siz değil satın aldığınız kitap ödemektedir. Küçük tutarlı kitap alışverişlerinizde kargo ücreti ödemek yerine Kitapkolik.com’da kitap satın alarak herhangi bir kargo ücreti ödemeden siparişlerinizi adresinizden teslim alabilirsiniz.

Kapıda Ödeme Seçeneği

Düzenlediği kampanya ile en hesaplı kitap alışverişinin adresi olmayı başaran Kitapkolik.com kampanyadan yararlanarak toplu kitap alışverişi yapmak isteyen müşterilerine sunduğu ayrıcalıklara devam ediyor. Kitapkolik.com’dan yapacağınız kitap alışverişlerinizde ödemelerinizi kredi kartı, havale ve kapıda nakit ödeme seçeneklerini kullanarak kitap satın alabilirsiniz. Kitapkolik.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen favori kitaplarınızın listesini çıkarmaya başlayın.

Kaynak: https://www.kitapkolik.com/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —