Tarih: 21.12.2011 12:10

Yaylak'tan birlik çağrısı!

Facebook Twitter Linked-in

MHP İl Başkanı Celalettin Yaylak dün akşam parti binasında gerçekleştirilen toplantı öncesi şöyle konuştu: “Son zamanlarda şahsıma ve partimize karşı bazı basın yayın organlarında anlamsız ve gerçek dışı saldırılar yapılmaktadır. Değerli dava arkadaşlarım unutmayalım ki her şeyden önce ülkücü ülkücünün öz kardeşidir.  Bu tür durumlarda kendi içimizde birbirimize sımsıkı sarılmak ve bir bütün halinde hareket ederek derin bir sevgi saygı içinde olmalıyız. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için parolasıyla hareket etmemiz gerekmektedir.”

 

 

"MHP'Yİ KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR" 

 

 

“Bu birliği yıkmak ve parçalamak istiyorlar. Bunun için içimize çeşitli geçimsizlikler sokmaya, dedikodular yaymaya bizi bin parçaya ayırıp birbirimize vurdurmaya, tozumuzu birbirimize savurtmaya çalışıyorlar. Bugüne kadar yüksek anlayışla, ülkücülüğümüzle bunlara fırsat vermedik, bundan sonrada vermeyeceğimizden kuşkum yok. Milliyetçi Hareket Partisi gerçek milliyetçilerin çilekeş ülkücülerin partisidir. Milliyetçilik sözle değil, inanç ve aksiyonla olur.”

 

 

"FACEBOOK'TA MİLLİYETÇİLİK OLMAZ"

 

 

“Milliyetçilik her yerde her zaman herkese karşı vatan ve millet bütünlüğünü korumak, gerekirse bu yolda can vermekle ve mücadele etmekle olur. Salonlarda, kulüplerde, Facebook'lar da ve gazete köşelerinde milliyetçilikten bahsedenler milliyetçi olamazlar. Bunlar olsa olsa milliyetçiliği sömüren istismarcılardır. Buradan bütün ülkücülere sesleniyorum; dedikodulara karşı daha cesur daha duyarlı ve daha sağduyulu olmalıyız. Gün birlik beraberlik içerisinde teşkilatına ve davaya sahip çıkma günüdür.”

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —