Tarih: 12.02.2018 10:58

Yarınlarımız sizlerin sayesinde emin ellerde olacak

Facebook Twitter Linked-in

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik İstiklal İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Ziyarette kurum amirleri de hazır bulundu.

İlkokul öğretmenliğinin çocuğun eğitim hayatındaki önemine vurgu yapan Kaymakam Çelik: "Hepimizin hayatında en belirgin izi olan, geleceğimizi şekillendiren öğretmen ilkokul öğretmenlerimizdir. Okumayı öğreten, okumayı sevdiren hayatı tanımamıza yardımcı olan kişidir sınıf öğretmeni. Çocuk ilkokul da nasıl başlarsa, devamı da öyle gelmekte. Öğretmenler bir nevi bizim gelecekte yapacaklarımızın temel harçlarını koyarlar" dedi.

Okul ziyaretinde öğrencilerle de yakından ilgilenen Kaymakam Çelik: "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin edep ve adaplarımıza göre yetişmesi temel önceliğimiz. Kültürümüzü daima ayakta tutmak hedefiniz olsun. Yarınlarımız sizlerin sayesinde emin ellerde olacak. Meslek seçimlerinizi şimdiden kafanızda oluşturun ve o doğrultuda çalışmaya başlayın. Hepinize eğitim hayatınızda ve gelecekte başarılar dilerim" diye konuştu. (YD-EFE)

Kaymakam Çelik: Yarınlarımız sizlerin sayesinde emin ellerde olacak

Kaymakam Çelik: Yarınlarımız sizlerin sayesinde emin ellerde olacak




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —