Yarım asırlık eşine 'vefa' örneği gösteriyor

Yarım asırlık eşine

Aydın'da 80 yaşındaki Mehmet Süngü, bakımından beslenmesine tüm ihtiyaçlarıyla kendisinin ilgilendiği alzaymır, diyabet ve karaciğer hastası eşinin tüm bakımını yapıyor.

Aydın'ın Çine ilçesinde yaşayan Mehmet Süngü (80), alzaymır, diyabet ve karaciğer hastası eşinin bütün ihtiyaçlarıyla ilgileniyor.

Sarıoğlu Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Süngü'nün eşi Ayşe Süngü (79), 20 yıl önce diyabet ve kalp hastalığıyla mücadele etmeye başladı. Bir süre önce alzaymır teşhisi konulan Süngü, ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma geldi. Mehmet Süngü, 57 yıl önce evlendiği eşinin tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenmeye başladı.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde tedavisi süren eşini elleriyle besleyen Süngü, , eşinin konuşma güçlüğü de çektiğini dile getirdi.

Hayatın müşterek olduğunun altını çizen Süngü, "Ayşe Hanım, gençliğinde ve sağlıklı olduğu günlerde her zaman bana destek oldu, şimdi de benim ona yardımcı olmam lazım. Onun her şeyiyle ilgileniyorum. Kahvaltısını hazırlıyor, bulaşık ve çamaşırlarını yıkıyor ev işlerini yapıyorum. Zamanımızın gençleri en küçük bir sıkıntıda boşanmaya kalkıyor. İnsan iyi ve kötü gününde hep eşinin yanında olmalıdır." diye konuştu.

5 çocuk ve 11 torun sahibi olduğunu hatırlatan Süngü, çocuklarının da kendisine yardımcı olduğunu sözlerine ekledi. 

,AA



Mardin’de mısır kurutma silosu çöktü: 1 ölü

Uşak’ta otomobil ile hafif ticari araç çapıştı: 6 yaralı

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal: "Şebeke suyu mevzuata uygun, halk sağlığı güvende"

Yolcu uçağı ABD’ye ait savaş uçağı ile havada çarpışmaktan son anda kurtuldu

Polisten kaçan alkollü sürücüye ceza yağdı

Ekmeğin içinden çıkanı görünce şok oldu

Ali Hızar: "AKİB Avrupa’nın En Büyük STK’larındandır"

Öğrenciye şiddet uygulayan okul müdürü cumhuriyet savcısına ifade verdi

Zelenskiy: "Müzakereler sırasında güvenlik garantilerinin mutlaka mevcut olması ve işlevsel olmaları gerektiğini vurguladım"

Domenico Tedesco: "Takım bugün saha içerisinde harika cevap verdi"

Kastamonu’da kar yağışı etkili oldu

Çağdaş Atan: "Fenerbahçe hak ederek kazandı"

Fatih’te esnaf kavgasında yumruklar havada uçuştu

Giresun’da fındık fiyatı 250 TL’ye geriledi, üretici umudunu yeni yıla bıraktı

Kırıkkale’de FETÖ, uyuşturucu ve dolandırıcılık suçlarından aranan 4 hükümlü yakalandı

Bursa’da seyir halindeki otomobil alev aldı

Muş’ta yaban domuzu ile çoban köpeklerinin kovalamacası kamerada

Sakaryaspor - Hatayspor maçının ardından

Çağlayan, "Zonguldak’ın hakkını masada da sahada da savunuyoruz"

Kırıkkale’de bıçaklı kavga: 1 ağır yaralı

Otomobiliyle tırın altına giren 18 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Serik’te ticari taksi ile kamyonet çarpıştı: 2 yaralı

Yaya geçidine 20 metre mesafede kaza: 1 ölü

Otomobilin çarpması ile metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Trendyol Süper Lig’de 16. haftanın görünümü

Van’da yoğun kar yağışı

Trendyol 1. Lig: Sakaryaspor: 3 - Hatayspor: 0

Mersin’de sazlık alandaki yangın söndürüldü: Bir sera zarar gördü

Cerrahi alet ve tıbbi cihaz üretiminde Türkiye’nin öncüsü Samsun

Fenerbahçe, ligde 16. haftayı da namağlup kapattı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.