Tarih: 19.03.2013 12:51

“Yanınızda olmak vatan borcumuzdur”

Facebook Twitter Linked-in

 

Etkinliğe çok sayıda şehit ve gazi yakınları katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Karaosmanoğlu şehit ve gazilerin yakınlarına hitap ederek” Onlar görevini yaptı. Bizim görevimiz de sizlerin yanında olmak, dertlerinizle dertlenmek sevincinizle sevinmek, sorunlarınızı çözmektir. Bu da bizim vatan görevimizdir” dedi. 

Anlamlı program

Anlamlı programa Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Garnizon Komutanı Tümgeneral Muharrem Yavaş, Büyükşehir Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Genel Sekreter Yardımcıları Tahir Büyükakın, Mustafa Çöpoğlu, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, il protokolü ve çok sayıda gazi ve şehit yakını katıldı.

Her zaman sizin yanınızdayız

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tüm şehitlerin ruhları şad olsun diyerek” Malını herkes verebilir, ama canını herkes veremez. Onlar görevlerini kanlarını dökerek, bize bu vatanı hediye etti. Bizim de onlara karşı görevimiz ise hiç olmazsa Allah Razı olsun demek, sevgimizi, ilgimizi eksik etmemek, bir sıkıntısı varsa çözmek. Her zaman sizin yanınızdayız. Her zaman bizi yanınızda hissedin. Bu bizim Vatan görevimiz” dedi.

Görevin ötesinde

Kuran tilavetinin de yapıldığı etkinlikte konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca ise 18 Martta sevinci ve hüznü hep beraber yaşandığını ifade ederek” Hüzünlüyüz çünkü orda binlerce vatan evladı bu ülke için canlarını bıraktı. Sevinçliyiz, o savaşla birlikte Cumhuriyetimizin kuruluşunun da yolu açılmıştır. Sizlere hizmet etmek, silerle buluşmak, sizlerin derdini dinlemek bizim için görevin ötesinde bir onur duyduğumuz şeref duyduğumuz bir iştir” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —