Tarih: 31.10.2017 10:20

Yanına aldığı mülteciler, domuz bağıyla öldürdüler

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Silivri'de bir çiftçi, yanında çalışan iki yabancı uyruklu şahıs tarafından vahşice öldürüldü.

YARDIM ETSİNLER DİYE İŞE ALMIŞTI

Olay, dün akşam saatlerinde Silivri'ye bağlı Bekirli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Sabri Mutluer (57) ve eşi Naime Mutluer (57), köyde çiftçilik ve hayvancılık ile uğraşıyordu. Çocukları olmayan Mutluer çifti aynı çevredeki kediler ve köpeklerle ilgilenerek zaman geçiriyordu. Yaklaşık birkaç ay önce yanlarına Pakistan uyruklu olduklarını söyleyen 2 kişi çalışmaya geldi. Şahıslar, Mutluer çiftine para karşılığı işlerinde yardımcı oluyor, çiftlik içerisinde bulunan bir müştemilatta konaklıyordu.

ÇİFTÇİYİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA EŞİNİN ELLERİNİ AYAKLARINI BAĞLADILAR

Cinayetin işlendiği akşam ise, Sabri Mutluer'e hayvancılıktan kazandığı bir miktar para gelmişti. Parayı gören yabancı uyruklu şahıslar, ilk önce Sabri Mutluer'i kaldıkları daire içerisinde öldürdü, ardından da karısının ellerini ayaklarını bağlayıp yine Mutluer'e ait olduğu söylenilen araçla kayıplara karıştı.

DOMUZ BAĞI İDDİASI

İddiaya göre, cinayeti işleyen şüphelilerin, Sabri Mutluer'i kaldıkları yere bir şey sorma bahanesiyle çağırdıkları, sonrasında ise ilk önce kafasına sert bir cisimle vurup arkadan bıçakladıkları, sonrasında ise diz kapaklarını kesip "Domuz bağı" yaparak bağladıkları iddia edildi.

"BUNLARA PARA VERMEZSEM BENİ ÖLDÜRÜRLER" DEMİŞ

Yanında çalışan 2 kişinin cinayeti işlediklerinden şüphelenildiğini ifade eden yeğen Öktem, "Ben sürekli dayım ile konuşuyordum. Dayımın gönlü tok olduğu için, 'Ben bunlara fazla para veriyorum. Bana para gelip gidiyor. Bir isterseler 2 veriyorum. Yiyeceklerini bol bol alıyorum. Bunlara para vermezsem beni öldürürler' diyordu. Hakikaten dediği gibi de oldu. O gün yüklü bir para geliyor herhalde onu görüyorlar" diye konuştu.

Öte yandan emniyet ve jandarma ekipleri her yerde cinayeti işlediği ileri sürülen 2 şüpheliyi arıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —