Tarih: 27.02.2012 14:25

Yaman ve Yıldırım Erbakan'ı unutmadı!

Facebook Twitter Linked-in

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Necmettin Erbakan'ı ölüm yıldönümünde unutmadı.Erbakan Hoca’nın kendisinde önemli bir yeri olduğunu belirten Yaman, "Erbakan Hocam’ın bizlerin üzerinde çok hakkı var. Onu asla unutmayacağız” dedi.

Cemil Yaman, Saadet Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatını yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Sözlerine şöyle devam eden Yaman, “Erbakan Hocam’ın gönlümüzdeki yeri farklıdır. Erbakan Hoca, davayı hizmet olarak gören ender siyasetçilerden biriydi. Türk ve dünya siyasetine mal olmuş ender kişiliklerden biriydi. AK Parti ailesi olarak Erbakan hocamı asla unutmayacağız” ifadesini kullandı.

 

"ÖMRÜNÜ ÜLKESİNE ADADI"

 

 Milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının birinci yılında yazılı açıklama yayınlayan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım

“Erbakan hoca Türk siyaset tarihinin en önemli simalarından birisiydi. Hayatını ülkesine ve milletine adayan ender siyasetçilerdendi” ifadesini kullandı. Yıldırım’ın yaptığı yazılı açıklama şöyle; “Eski Başbakanlardan ve Milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocayı hiçbir zaman unutmadık. Erbakan hoca Türk siyaset tarihinin en önemli simalarından birisiydi. Hoca siyasi hayatımızın en önemli simalarından, milli ve manevi fikir hayatımızın sembol isimlerindendir. Ömrü boyunca ülkesine kendini adayan Erbakan Hocamızı unutmadık.” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —