Tarih: 07.05.2012 10:41

Yaman Dilovası'nın 3 yılını anlattı!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Dilovası 9. İlçe Danışma toplantısı cumartesi günü Dilovası'n da gerçekleşti. İlçe Danışma toplantısında Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman 3 yıllık çalışmalarını anlatarak, 3 yılda Dilovası’na büyük hizmet yapıldığını söyledi.  Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, "11 yıl önce kurulan ve kendisine güvenen halkı hayal kırıklığına uğratmayan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz önümüzdeki süreçlerde de yine halkından aldığı güvenle yoluna durmadan devam edecektir. AK Parti iktidarıyla birlikte ülkemizde sağlıktan ulaşıma, alt yapıdan kentsel dönüşüme, eğitimden tarıma birçok alanda çok büyük projelere imza atmıştır. Bu projelerle birlikte Türkiye'nin partisi olduğunu da göstermiştir” dedi. 

 

 

 

"HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ"

 

 

 

Konuşmaların ardından 3 yıllık çalışmalarını sinevizyon gösterisiyle tek tek anlatan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "Halk Efendi Biz Hizmetkarız" sloganıyla yola çıktıklarını söyleyerek, 2009 yılının Mart ayında yapılan yerel seçimlerin ardından aradan geçen 3 yıl içinde yapılan projeleri anlatırken, büyük bir gurur ve heyecan yaşadığını belirtti. Son 3 yılda Dilovası'na büyük yatırımlar yapıldığının altını çizen Başkan Yaman, bu projelerinin bazılarının bittiğini, bazılarını ise devam ettiğini söyledi. Başkan Yaman, "Dilovası halkına seçim beyannamemdeki söz verdiğim projelerimin % 80’sini gerçekleştirerek 5 yılda yapılması gereken çalışmaları 3 yılda ekibimizle birlikte gerçekleştirerek bu sözümü yerine getirmiş oldum."dedi. 

 

 

 

CİVELEK TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

 

Danışma Meclisi toplantısında son olarak AK Parti Kocaeli  İl Başkanı Mahmut Civelek oldu. Civelek yaptığı konuşmada, “Partimiz içerisinde bu güne kadar birlik ve beraberlik içerisinde, başarılı bir çalışma gerçekleştirilerek çıtamızı hep yükseklere taşıdık. Bu çalışmalarında büyük çaba gösteren, başta Dilovası Belediye Başkanımız Cemil Yaman'a, Dilovası İlçe Teşkilatına, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Halkımız bunları görüyor ve bizlere güvenmeye devam ediyor. Dilovası halkı AK Parti'ye en büyük desteği sunan ilçemiz olmuştur. Bundan sonrada öyle olacaktır.” dedi. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —