Tarih: 24.03.2014 09:30

Yakup Yılmaz köylüyü uyardı

Facebook Twitter Linked-in

Meclis üyesi adayları ile birlikte Denizli köyü, yağcılar, hatipler, Elbizli, Duraklı, Ahatlı, Tepemanayır, Mudarlı, Ovacık, Kadıllı, Cuma Köyü ziyaret eden Yılmaz, hem kahvelerde hem de işyerlerinde ziyaret ettiği köylülere açıklamalarda bulundu. Yılmaz, hem destek sözü verdi hem de destek istedi.

 

Köyülülere yaptıkları konuşmalarda, “Merkezlere şuyulandırma yapmayacağız. Tohum, ilaç desteği sağlayacağız.  Merkezde kuracağımız Köy sabit pazarlarında köylülere ve ürünlerine  yer vereceğiz. Köylülerin ürünleri önce Erenköy’e Hale gidip sonra geliyor. Buna son vereceğiz. Ayrıca büyükşehir’i alarak suyu ucuzlatacağız. Denizli göletinde su bitti.

 

Balıklar ölmüş. Buranın suyunu sadece  köylülerin seralarına vereceğiz. Tabi ki sanayicin su sorununu da çözeceğiz. Sanayiciye  Sapanca gölünden çözüm bulacağız.” dedi.Kargalı ve Mudarlı arasında, Şile sınırındaki  Kirazpınar mevkiine, 5000 hektarlık alana taş ocaklarının geleceğine dikkat çeken Yılmaz, bu konuda köylüleri de uyardı. Yılmaz, “Gebze’mize kadar uzanacak olan toz bulutu her yere zarar verecek. Özellikle tarımsal alanlar etkilenecek, ürünler zarar görecek” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —