Tarih: 24.07.2012 13:20

Yakamoz Evleri’nde erken teslim müjdesi!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’un sosyal projelerinden olan Yuvacık Yakamoz Evleri’nin daire belirleme kurası yapıldı. Çekilişte konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yakamoz Evleri’nin 7 ay önce teslim edileceğinin müjdesini verdi.

 

 

 

BLOK VE DAİRELER BELİRLENDİ

 

 

Kent Konut tarafından Yuvacık’ta yapılan Yakamoz Evleri’nin daire belirleme kurası Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. Körfez 1. Noteri Metin Özdamgacı'nın gözetiminde çekilen kurada, projeden konut alanların hangi blok ve numaralı daireye sahip olacakları belirlendi. Kura çekiminde ilk dairelerin talihlilerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat ve Başkan Danışmanı Ömer Polat belirledi.

 

 

 

EKİM 2012’DE TESLİM

 

 

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Güle güle, sağlıklı ve mutlu bir şekilde bu dairelerde oturmanızı temenni ediyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” dedi. Yakamoz Evleri’nin belirlenen teslim tarihinin Mayıs 2013 olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Ancak biz bu projemizi daha erken teslim etmeyi planlıyoruz. İnşallah Ekim 2012’de teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

TAM LİSTE WWW.KENTKONUT.COM.TR ‘DE

 

 

Yapılan konuşmaların ardından ise kura çekilişine geçildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından yapılan çekilişte Suat Kurukavak B1 Blok 1. kat 6 numaralı dairenin sahibi oldu. Eşi Nihal Kuruvakavak, çocukları Yasin ve Pelin’le sahneye gelen Suat Kurukavak, çok mutlu olduğunu söyledi. Başkan Karaosmanoğlu’nun yaptığı diğer kura çekiminde ise Bayram Sakallı B6 Blok 2. Kat 12 numaralı dairenin sahibi oldu. Tüm kura çekilişinin tamamlanmasının ardından tam liste www.kentkonut.com.tr adresinden yayınlanacak.

 

 

 

9 BLOK 168 DAİRE

 

 

 

Büyükşehir iştiraklerinden olan Kent Konut, Yuvacık’ta yeni bir yaşam alanı oluşturduğu Yakamoz Evleri 9 blok 168 daireden oluşuyor. Toplam 140 daire için kura çekilişi yapılacak Yakamoz Evleri’nde 1 ve 2.  Bahçekatlarda olan toplam 12 dairenin satışı halen devam ediyor. Proje satışa çıkarıldığında engelli vatandaşlara öncelik tanınmış ve toplam daire adedinin yüzde 10’u oranında engellilere kontenjan ayrılmıştı.

 

 

 

YEŞİL VE MAVİ BİR ARADA

 

 

 

Yeşilin ve mavinin tüm güzelliğini bir arada görebileceğiniz deniz manzarasına sahip olan Yakamoz Evleri projesinde ailelerin çocuklarını eğlendirebilecekleri oyun alanı, araçlara rahat ve güvenli park olanağı sağlayan açık oto park, site sakinlerine dinlenme imkânı sağlayan oturma alanları yer alıyor.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —