Tarih: 14.03.2014 11:59

Ya vatan evlatlarını, ya Bakan evlatlarını seçeceksiniz!

Facebook Twitter Linked-in

Türkkan dün de Derince’deydi.  Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş ve ilçe yöneticileriyle birlikte yoğun bir programı vardı Türkkan’ın. 

İlk durak nakliyeciler

MHP’li Türkkan, güne; sorunlarını sık sık Meclis’e taşıdığı kamyoncular, nakliyecileri ziyaret ederek başladı. Derince Lojistik Kooperatifi ziyaretinde Türkkan, nakliyecilerin sorunlarını dinledi, Meclis’te onların sorunlarıyla ilgili yaptığı çalışmaları paylaştı. Türkkan, kamyoncuların kendisine ilettiği sıkıntılar konusunda da Meclis’te gerekeni yapacağı sözünü verdi. 

Vatan evlatları mı bakan evlatları mı tercihinizi yapın

Derince Belediye Başkan adayı Halit Altuntaş ve ilçe yöneticileriyle yaptığı ziyarette Altuntaş için nakliyecilerden oy isteyen Türkkan, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından iktidar partisinin artık ülkeyi yönetecek durumda olmadığının altını çizdi. Türkkan, konuşmasında artık tercih yapılması gerektiğini söyledi ve şu soruyu sordu: Vatan evlatları mı Bakan evlatları mı?

Nakliyeciler 10 numara yağ ve kaçak mazottan şikayetçi

Derince Nakliyecileri Kooperatifi ziyaretinde kendisine Meclis’te yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür eden nakliyeciler Türkkan’a sorunlarını iletti. Bu pazarın da İktidara yakın çevreler tarafından kontrol edildiğini belirten nakliyeciler, 10 numara yağ ve kaçak mazot kullanımının en önemli sıkıntıları olduğunu söylediler. 

Derince pazarını gezdiler

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Derince pazarına uğramayı da ihmal etmedi, yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasetin nabzını tuttu. Pazar ziyaretinde pazarcıların da alışveriş yapanların da gidişattan memnun olmadığına tanık olan Türkkan, adayları Altuntaş için oy istedi. 

Muhacir mahallesinde keyifli sohbet

Kendisi de bir göçmen olan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, akşam saatlerinde muhacirlerin yaşadığı Dumlupınar Mahallesi’ne gitti. Burada muhacirlerle sohbet eden Türkkan, artık bu iktidarın ülke yönetiminden elini çekmesi gerektiğine vurgu yaptı. Türkkan, Balkan göçmeni hemşehrilerinden Derince Belediye Başkan adayı Halit Altuntaş’a destek istedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —