Tarih: 20.09.2019 15:57

Xsteel Kursu İstanbul Biladım Eğitim Merkezi

Facebook Twitter Linked-in

 

Bu program çelik yapı projelerinde kullanılarak 3 boyutlu modellendirme yapılmasını sağlıyor. Bu yüzden inşaat ve yapı sektöründe çalışanlar Xsteel isimli programı kullanmayı tercih ediyorlar. Biladım eğitim merkezi inşaat alanında çok tercih edilen bu programın kurslarını da veriyor. Bu eğitimi alan kişiler çelik projelerini kısa sürede tasarlıyorlar. Biladım eğitim merkezi Xsteel kursu İstanbul ilinin birçok ilçesinde verilerek inşaat alanında çalışanların işlerinde başarılı olmasını sağlıyor. Sizlerde Xsteel eğitimi almak istiyorsanız eğitim bilgi istek formunu doldurarak başvurabilirsiniz.

Xsteel Kursu Bilgileri

Xsteel çelik yapı tasarlama kursu Biladım eğitim merkezi tarafından 30 saat olarak veriliyor. Kurs yaklaşık olarak 5 hafta sürüyor ve kurs bitiminde öğrenciler Xsteel sertifikası alıyorlar. Biladım eğitim merkezinde Xsteel kursları programın son sürümü kullanılarak anlatılıyor. İnşaat mühendisleri ve öğrencileri tarafından çok tercih edilen bu kursta Xsteel programına ait verilen derslerden bazıları şunlardır; Xsteel programı kullanılarak yeni model başlatma, Xsteel malzeme içeriklerini tanıma, program içeriklerini kullanarak kiriş, çubuk vs. yardımıyla sistem modeli oluşturma, program üzerinde şablon oluşturma, 3D modelleme yapma, nesnelerin düzenlenmesi, sorgulama ve kolon oluşturma gibi programın etkin kullanılması için çeşitli dersler veriliyor.

Xsteel Kursu'nu Kimler Alabilir?

Biladım Xsteel kursunu üniversitelerde inşaat mühendisliği eğitimi alanlar, çelik yapı tasarımı işinde çalışanlar ve inşaat mühendisleri alabiliyor. Aldıkları kurs sayesinde kendilerini çelik yapı tasarım alanında geliştiriyorlar. Bu kursa katılmak için çok fazla şartı taşımak gerekmiyor sadece bilgisayar bilgisi olanlar kişiler bu kursa katılabiliyorlar..

Uzaktan Eğitim Xsteel Kursu

Biladım eğitim merkezi İstanbul'a gelip kurs görme imkanı olmayanlar için uzaktan eğitim kursu da veriyor. Ayrıca İstanbul dışında olanlar, okuyanlar ve çalıştıkları için bu kursları merkeze gitmeden almak isteyenler bu kursu tercih ediyorlar. Uzaktan eğitim Xsteel kursu uzman eğitmenler sayesinde veriliyor ve 30 saatlik kurs sonunda Xsteel sertifikası veriliyor. Bu belgeye sahip olan kişiler çelik yapı tasarımı alanında kendilerini geliştiriyorlar ve gelişmiş iş imkanlarına sahip oluyorlar. Bilgisayar bilgisi olanlar online olarak Xsteel çelik yapı tasarım kursuna katılabiliyorlar.

Uzman Eğitim Kadrosu

Eğitim merkezinde Xsteel kursu en az 5 yıl deneyimi olan inşaat mühendislerince veriliyor. Kurs bitiminde verilen Xsteel sertifikalarında ise Milli Eğitim Bakanlığı onayı bulunuyor. Merkez bu kursu 12 yıldır kaliteli eğitim anlayışı ve uzman personelleriyle katılımcılara uygun ücretlere karşısında 30 saat olarak veriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —