Tarih: 17.03.2021 17:11

Whatsapp Plus Nedir? Nasıl indirilir?

Facebook Twitter Linked-in

Sunduğu birçok özellik olmasına rağmen kullanıcıların beğenmediği ya da eklenmesini istediği birçok özellik olabilir. Kullanım esnasında problem teşkil eden ya da herkes tarafından şikayet edilen durumlarda Whatsapp bazen protokoller gereği çaresiz kalabilir. İşte tam da böyle durumlar için tasarlanmış olan Whatsapp plus, siz kullanıcılara Whatsapp’in sunamadığı özellikleri sunarak uygulamayı daha kullanışlı bir hale getiriyor.

Whatsapp’in size sunduğu bütün imkanların yanında, sunmadıklarını da vaat eden tamamen kullanıcısını düşünen ve kullanıcı isteklerine göre geliştirilmiş bir Whatsapp sürümüdür. GBWhatsapp sayesinde daha sınırsız bir Whatsapp uygulamasına sahip olarak şikayetçi olduğunuz durumlardan kurtulabileceksiniz.

Whatsapp’in gelişmiş sürümü olan Whatsapp plus, tamamen kullanıcıların şikayetçi olduğu ve olmasını istediği özellikler göz önünde bulundurularak geliştirilmiş bir uygulamadır. Harika özelliklere sahip olan ve sınırsız bir şekilde iletişim kurmanıza olanak tanıyan GBWhatsapp’in özelliklerini inceleyecek olursak; en beğenilen özelliklerinden biri olarak, aynı cihazdan birden fazla Whatsapp hesabı kullanabilme özelliği ile dikkat çekiyor.

Mesaj yazdığınız esnada karşı tarafta beliren “yazıyor” yazısını kapatıp gizleyebilme imkanına sahip olacaksınız.

Transfer yapacağınız videoların süresini ve boyutunu büyütebilme imkanı tanıyan Whatsapp plus, diğer Whatsapp sürümlerinde karşınıza çıkan hemen hemen bütün özelliklerin yanında size ek özellikler ile işlevsellik kazandırıyor.

En çok beğenilen bir başka özelliği ise mesaj zamanlama imkanı sunmasıdır. Bir seferde, 90 adet resim veya belge gönderebilme imkanını da siz değerli kullanıcılarına sunan Whatsapp plus, tamanen ücretsiz ve ayrıca eski Android cihazlarınıza da kolayca indirip kurabileceğiniz şekilde tasarlanmış harika bir uygulamadır.

Sohbeti kilitleme ve mavi tiki kaldırma gibi ekstra birçok özelliğe de sahip olan bu harika ve kullanıcı dostu uygulama ile mesajlaşmanın sınırlarını kaldırarak, tamamen gizliliği esas alarak bir iletişim kurabilme imkanına sahip olabileceksiniz.

Whatsapp’in kullanıcı isteklerine göre geliştirilmiş bir sürümü olan Whatsapp plus, tamamen ücretsiz ve tek tık ile indirgeek’ten indirip kolayca cihazınıza kurabileceğiniz bir uygulamadır. Normal Whatsapp’in size sunduğu bütün imkanların yanında ekstra imkanlar sunarak, mesajlaşmayı daha keyifli bir hale getirmek için tasarlanmıştır.

Whatsapp Plus




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —