Tarih: 13.11.2017 09:00

Vücut Şekillendirme Nasıl Yapılır ?

Facebook Twitter Linked-in

Vücudun bazı bölümlerinde zaman içinde alınan kilolar yağ olarak kalmaktadır. Bölgesel olarak yapılan uygulamalar başarılı tedavi yöntemleri sonucunda ortaya çıkmaktadır. Alınan kilolar ve deforme olmuş vücutta bulunan fazlalıklar lazer liposuction yöntemi sayesinde kısa sürede kurtulmak mümkündür. Estetik cerrahi operasyonundan biri olan lazer uygulaması vücudun daha güzel görünmesi adına yapılmaktadır. Son zamanlarda özellikle bayanlar tarafından tercih edilen estetik dikkatlerden kaçmamaktadır. Yağ aldırma işlemi olarak bilinen teknik lazerle yağların parçalanması sayesinde yok olmaktadır. Vücudun eski haline dönmesi için lazer cihazları farklı yöntemlerle yağlar uzman tarafından titizlikle alınmaktadır. Yağlar genelde karın, kol ve sırt bölgesinde daha çok olmaktadır. Anestezi uygulaması yapılarak hastane ortamında yapılmaktadır.

LAZER LİPOSUCTİON ÖNCESİ VE SONRASINDA NELER YAPILMALIDIR?

Muayene öncesinde eğer sağlık açısından rahatsızlıklar veya kullanılan ilaçlar varsa doktorla paylaşılması ve haber verilmesi oldukça önemli bir ayrıntıdır. Yağ aldırma ameliyatı olarak bilinen lazer liposuction öncesinde doktorun tavsiyelerine uymak gerekmektedir. Beklentiniz veya isteklerinizi doktorunuzla konuşarak söylemeniz gerekmektedir. Lazer yöntemi ile yapılacak işlem sayesinde kısa sürede hasta eski haline kavuşmaktadır. Cerrahi operasyon yapılmanda önce doktor tarafından bazı tahliller yapılmaktadır. İlaç ve bitki çayları içmek operasyon öncesinde tehlikeli olduğunu göstermektedir. Bu yüzden doktora danışarak ona göre hareket etmeniz gerekmektedir. Operasyon sonrasında doktor önerisi ile kısa süre için korse kullanılmalıdır. Ağrıların olması oldukça normal bir durum olup kısa sürede geçmektedir. Cildin sıkılaşmasını sağlayan lazer sistemleri yağ eritme işlemi yapılmaktadır. Estetik Plastik Cerrahı Dr. Türker Özyiğit ile bu işlemi sağlıklı bir şekilde yaptırabilirsiniz; http://www.turkerozyigit.com/lipoliz/

VÜCUT ŞEKİLLENDİRME ESTETİĞİ NEDİR?

Vücudun eski halinden daha güzel bir hale gelmesi anlamına gelmektedir. Farklı yöntemler ve uygulamalar sayesinde vücut şekillendirme işlemi fazla yağları ortadan kaldırmak için daha çekici ve güzel olmak isteyen kadınların başvurduğu bir yöntemdir. Bundan başka kollarda sarkan yağlar, karın bölgesi, kalça ve meme estetiği gibi birçok uygulama vücudun daha güzel görünmesi için mükemmel bir fırsattır. Kalçaların daha büyük görünmesi, memelerin daha dolgun görünmesi ve daha pek çok seçeneklerle güvenilir ve etkili yöntemlerle tedaviler yapılmaktadır. Vücut şekillendirme karın bölgesinde bulunan yağların alınması derilerin ve fazla yağların alınması ile gerçekleşmektedir. Kilo alımı sonucunda kolların sarkan kısmı kötü görünmektedir. Derinin alınması sayesinde daha genç ve sıkı bir vücuda sahip olmanın sevincini hasta yaşamaktadır. Ayrıca vücutta bulunan kollarda yağ fazlalığı varsa ve alınması gerekiyorsa öncelikle onu almak gerekmektedir. Yağların vücuttan çıkması ile kilonun da azaldığı görülmektedir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —