• BIST 100

    11189,50%1,65
  • DOLAR

    42,56% 0,10
  • EURO

    49,54% 0,05
  • GRAM ALTIN

    5732,78% -0,22
  • Ç. ALTIN

    9297,33% 0,17

Volkan Demirel'den 3 Temmuz sürecine dair açıklamalar

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yardımcı antrenörü Volkan Demirel, 2010-2011 sezonunun ardından yaşanan 3 Temmuz süreciyle ilgili, "O anki kadro bozulmasa ve ortam engellenmese, şu an Avrupa'da ses getiren bir kulüptük." dedi.

SPOR 4.07.2020 08:06:00 0
Volkan Demirel

2002-2019 yılları arasında kalesini koruduğu sarı-lacivertli ekipte yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Volkan Demirel, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

3 Temmuz süreciyle ilgili görüşlerini aktaran Volkan, "3 Temmuz 2011'de ne söylediysek, bugün de aynı şeyleri dile getiriyoruz. Bir kere 3 Temmuz, Fenerbahçe'nin duruşudur ve bizler bu duruşu hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. O gün ne söylediysek bugün de arkasındayız ama o günkü bazılarının şu anda etrafta gölgeleri bile yok." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda çok önemli bir şampiyonluk yaşadıklarını vurgulayan Volkan Demirel, "Hiçbir maç bize verilmedi. Kafa kafaya giden bir şampiyonluk mücadelesi vardı ve sonunda da gülen taraf biz olduk. Kupamız uzun yıllar müzemizde kalacak. Biz ona her baktığımızda belki de bizim için en değerli şampiyonluğun o olduğunu her seferinde anımsayacağız. 2011 şampiyonluğu da 3 Temmuz süreci de benim bildiğim doğrudur. Doğrumdan da hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim." diye konuştu.

O dönemde sarı-lacivertli futbol takımının kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunu dile getiren 38 yaşındaki yardımcı antrenör, "Dediğim gibi o anki kadro bozulmasa, ortam engellenmese, şu an Avrupa'da ses getiren bir kulüptük. Öyle tahmin ediyoruz. Hem kadro yapımız hem ortamımız çok iyiydi ve üst seviyedeydi. Bunları düşündükçe üzülüyorum. Belki o süreci yaşamasak, şu anda bambaşka bir Fenerbahçe olacaktı. Belki bir dünya kulübü olarak dünya devlerinin arasında nasıl Real Madrid'i, Barcelona'yı, Bayern Münih'i sayıyorsak, o anki kadromuz şartlarında, o anki potansiyelle çok daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Doğru kararın verileceğine inanıyorum"

"Futbolda şike kumpası" davasının çok uzadığını belirten Volkan Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Doğru kararın en iyi şekilde verileceğine inanıyorum. Yanılmıyorsam bu ay içerisinde bir sonuçlanma olacaktır. Öyle tahmin ediyoruz. Duruşmalar devam ediyor ama eminim ki en kısa sürede bu ay veya bir dahaki aydan sonra artık yaz dönemi bitmeden dava sonuçlanacaktır. Biz her zaman söyledik. Bu kadar konuşulması yanlıştı. Aslında bunun Fenerbahçe taraflarına değil de farklı taraflarına bakmak gerekirdi ama olsun. Bunu da yaşamak varmış. Yaşadık ve öğrendik. Bunlar hem kulübümüz hem de bizim adımıza tecrübe oluyor. Yaşanan haksızlıkları ve yaşanmışlıkları unutamıyorsunuz."

Demirel, 2010-2011 sezonunda ligi zirvede bitirdiklerini hatırlatırken, "Şampiyon olduk. Kupamızı aldık. Tüm takımlarla da çatır çatır mücadelemizi ettik. En değerli şampiyonluğumuz. Kendi adıma 5 tane şampiyonluk yaşadım. 3-4 tane son dakikada kaçırdığımız şampiyonluk var. Kupa finalleri kaybettim. Belki onları kazansam bile veya diğer kupaları kaybetsek, kazansak hiç önemli değil. Ancak 2010-2011 şampiyonluğu bizim en değerli şampiyonluğumuzdur." şeklinde görüş belirtti.

"Fenerbahçe'nin başına bir şey gelse, milyonlar sokağa dökülür"

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"O kadar büyük camiayız ki üzüntümüzü de sevincimizi de çok büyük yaşıyoruz. Kötü durumları da çok iyi bir şekilde kenetlenerek atlatıyoruz. Şu an Allah korusun Fenerbahçe'nin başına bir şey gelse, bugün milyonlar sokağa dökülür. Fenerbahçe hakikaten bir cumhuriyet. Bu cumhuriyeti biz her şekilde yaşatıyoruz, tüm Fenerbahçe taraftarlarıyla beraber olarak yaşatmaya devam edeceğiz."

 

AA

Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Pendikspor: 0

Zelenskiy: "Londra’daki görüşmeler verimli geçti ve barış yönünde küçük bir ilerleme var"

Metin İlhan: "Lider geldik, lider gidiyoruz, fazla bir şey kaybetmedik"

Hüseyin Eroğlu: "Çorum FK’yı hep yukarı taşıyıp sezon sonunda Süper Lig’de olmayı planlıyoruz"

Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 0 - Antalyaspor: 0 (Maç sonucu)

El Bilal Toure gollerine devam ediyor

Abraham ligde 6. golünü attı

Tüpraş Stadyumu’nda ‘istifa’ sesleri

Kütahya’da eğitim gören Suriyeli öğrenciler, Baas rejiminin devrilmesinin birinci yıl dönümünü kutladı

Büyükbaş hayvanlar çöplükte besleniyor

Kediyi poşete koyup çöpe attılar

Trendyol Süper Lig’de 15. haftanın görünümü

Bursa’da kapalı otoparkta yanan otomobil paniğe neden oldu

Edirne’de "dur" ihtarına uymayan minibüs 8 kilometrelik kovalamaca sonrası yakalandı: Araçtan 20 göçmen çıktı

Suriyeliler Esad rejiminin devrilmesinin 1’inci yıl dönümünü Emevi Meydanı’nda kutladı

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 2 - Gaziantep FK: 2 (Maç sonucu)

Beşiktaş 2005-2006 sezonundan sonra en kötüsü

Beşiktaş yine kalesini gole kapatamadı

Siirt’te 12 kadın kooperatifleşti

Otelin restoranında korkutan yangın

Mersin’de kaza yapan araç otoyolda, sürücüsü 30 metrelik köprünün altında ölü bulundu

Yozgat’ta özel halk otobüsü yandı

Mardin’de cep telefonu tamir sırasında alev aldı

Başkan Seçer’den maraton ve yılbaşı pazarı çağrısı

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 1 - Gaziantep FK: 1 (İlk yarı)

İstanbul’da şehit düşen polis memurunun naaşı Samsun’a getirildi

Bilal Erdoğan: "Türk müziği usulleriyle bestelenmiş çocuk şarkılarının sayısının artmasına hizmet etmek istiyoruz"

Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 0 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)

Muş’ta şüpheli çanta fünye ile patlatıldı

Bodrum’da trafik kazası kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.