Tarih: 12.06.2012 11:16

Vinsan sahillerinde inceleme!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun öncülüğünde düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşlerinin bu hafta sonundaki konukları AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Zeki Aygün ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca oldu. Başkan Karaosmanoğlu, Vekiller Işık ve Aygün ile Vali Topaca, Vinsan sahilinde devam eden düzenleme çalışmalarını da inceledi.

 

 

 

KUŞ SESLERİ EŞLİĞİNDE

 

 

Hafta sonunda yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşlerinden ilki cumartesi günü Başiskele sahilindeki Naile Cafe ile Vinsan arasındaki bölümde gerçekleştirildi. Yürüyüşe Başkan Karaosmanoğlu ve yürüyüş tutkunlarının yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Işık ve Aygün ile Vali Topaca da katıldı. Naile Cafe önünde ısınma hareketleriyle başlayan yürüyüş, güzel bir yaz sabahında Başiskele sahilindeki sulak alandan yükselen kuş sesleri eşliğinde yapıldı.

 

 

 

BAŞKAN DETAYLI BİLGİ VERDİ

 

 

Başkan Karaosmanoğlu, Milletvekilleri Işık ve Aygün ile Vali Topaca, yürüyüşün sonunda Marina ile Naile Cafe arasında yapımı devam eden yürüyüş yolunun Vinsan bölümünde incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, körfezin çevresinde oluşturdukları sahil bantları arasında önemli bir yer tutacak alandaki çalışmalarla ilgili Vekiller Işık ve Aygün’e detaylı bilgi aktardı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —