Tarih: 25.10.2016 16:05

VICHY DERCOS AMINEXIL CLINICAL

Facebook Twitter Linked-in

Aminexil Clinical etkisi kilinik çalışmalarla kanıtlanmış olup saç dökülmelerine karşı olan molekülü sayesinde son derece etkili sonuçlar yaratır.

Vichy Dercos Aminexil Clinical saçı kökünden güçlendirerek saçın doğal büyümesini sağlar. Saç derisinin olumsuz dış etkenlere karşı güçlenmesini sağlar. Saç derisinin güçlenmesini ve dayanıklılığının arttırılmasını sağlar. Saç derisindeki mikro dengesizliğin azalmasını sağlarken saç derisinin dayanıklılığını arttırır.

Vichy Dercos Aminexil, hipoalerji olması sebebi ile hassas saç derisi için uygundur. Yüksek tolerans gösterir. Kullananların %94’ünü etkisini onayladı. Kullanımda 3 haftadan itibaren gözle görülür sonuçlar yaratır. Uzun süreli etkiler yaratır.

Parabesiz, renksiz, sülfatsız ve hipoalerjik formülü sayesinde en hassas saç derilerinde rahatlıkla uyum sağlar. Aminexil Clinical etkileri dermatolojik olarak kanıtlanmıştır. Yağsız bir içeriğe sahip olduğundan dolayı saç tarafından kolayca emilir ve saç derisinde rahatsızlık verici bir etki bırakmaz.

Vichy Dercos Aminexil Clinical, erkekler ve bayanlara özel farklı serileri mevcuttur. Bayan ve erkek saç deri yapısı farklılık göstermesi sebebi ile daha etkili sonuçların gözlemlenebilmesi açısından özel seriler geliştirilmiştir.

Geliştirilmiş formülü sayesinde ilk kullanımdan itibaren saç derisinde rahatlama ve ferahlama etkisi yaratır. 6 haftanın sonunda saç dökülmesinde gözle görülür bir azalma sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

http://www.dermoeczanem.com/vichy-dercos-sac

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —