Tarih: 13.03.2012 09:28

Vergi dairesinde bilgisayar krizi!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze'de bulunan vergi dairelerine yeni personeller atandı ancak personelin kullanacağı bilgisayar olmaması yeni bir sıkıntıyı beraberinde getirdi. Bölgede ki kurumların en büyük ihtiyacı bu zamana kadar personel eksikliği olurken, bu sorunun çözümü geldi Az sayıda personelle çok sayıda vatandaşa hizmet veren kurumları yoğun çalışma temposu olumsuz yönde etkilerken, devlet Gebze'de bulunan İlyasbey ve Uluçınar Vergi Dairelerine 100 kişilik yeni personel atadı. Personeller yeni görevlerine başlarken, vergi dairelerinde alt yapı sorunun olduğu ve personelin kullanacağı bilgisayar olmadığı ortaya çıktı. 

 

 

ÜÇÜNCÜ DAİRE ŞART

 

 

Yeni atanan personelin bilgisayar ihtiyacının ise 2013 yılında giderilmesi beklenirken, bu durum Gebze'ye üçüncü vergi dairesinin yapılması gerektiğini gözler önüne serdi. Mevcut iki vergi dairesinin Gebze'nin yükünü kaldırmaya yetmediği bir kez daha anlaşılırken yoğun tempo da çalışan vergi dairelerinin yükünü hafifletmek için üçüncü vergi dairesinin açılacağı konuşuluyor.

 

 

 

İLÇELER VERGİ DAİRESİ İSTİYOR

 

 

Dört yıl önce Gebze'den ayrılarak ilçe statüsüne giren Darıca, Dilovası ve Çayırova'da yaşayan vatandaşlar ise ilçelerine vergi dairesi kurulmasını talep ederken milletvekillerinin konuyla ilgili devreye girmelerini istedi. Vergilerini kendi ilçelerinde yatırmak istediklerini söyleyen vatandaşlar bölgede iki vergi dairesinin yükünün böylelikle azalacağını ifade ettiler.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —