Tarih: 17.04.2012 09:26

Venezüella grubu Kocaeli’de

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi‘nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Festivali için Kocaeli’ne ilk olarak Venezüella geldi. 11 kişilik grup İstanbul Atatürk Hava Limanı’na saat 14.00’da iniş yaptı. Havalimanında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından karşılanan Venezüella çocukların oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.   

 

 

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR

 

 

Havalimanındaki valiz ve kontrol işlemlerinin ardından Kocaeli’ne hareket eden grup saat 17.15’te kente ulaştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önüne gelen grup burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı tarafından çiçekle karşılandı. Burada fotoğraf çektiren grup ailelerle buluşmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi İlköğretim Okulu’na gittiler. Festival süresince Venezüellalı arkadaşlarını misafir edecek olan öğrenciler yeni bir arkadaş edineceklerinden dolayı heyecanlı bir o kadar da mutlu olduklarını kaydettiler.

 

 

 

GRUPLAR GELMEYE DEVAM EDECEK

 

 

Öte yandan yarın (17 Nisan Salı) Sırbistan, Kazakistan, Moldova, Azerbaycan, Rusya, Meksika ve Fas Kocaeli’ye gelecek. 18 Nisan Çarşamba günü Kosova, Ukrayna, Litvanya, Makedonya, Arnavutluk, KKTC, Kırgızistan, Irak, Japonya, Bosna Hersek, Endonezya, Macaristan ve Pakistan Kocaeli’ne ulaşacak. Daha sonraki günlerde de diğer ülke grupları kente gelmeye devam edecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612