Tarih: 09.04.2012 15:28

Velilerden "Petrol Ofisi" isyanı!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Süleyman Demirel Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi’nin ön kısmına yapılan petrol ofisi velileri tedirgin ediyor. Petrol Ofisi’ne hangi belediyenin ne sebeple ruhsat verdiği belirsizliğini korurken, veliler çocuklarının can güvenliğinden endişe duyduklarını ifade ediyor.

 

 

SULAR OKUL BAHÇESİNE AKIYOR

 

 

Yan yana iki okulun bulunduğu alanın hemen ön kısmına yapılan petrol ofisinden akan sular ise Çayırova Süleyman Demirel Lisesi’nin bahçesine akıyor. Veliler konu hakkında yetkililerden çözüm beklerken, “Burada iki tane okul var. Bizim çocuklarımız gününü bu okullarda geçiriyor. Nasıl bir mantık ile bu okulların önüne petrol ofisi açılmasına izin verirler. Burada oluşacak bir patlamada bizim çocuklarımız ne olacak. Yetkililer buraya ruhsat verirken, bu okulları göz önünde bulundurmadılar mı?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

 

 

BÜYÜKŞEHİR VE VALİLİK DEVREYE GİRMELİ

 

 

Bölgemizde ki sanayi yangınlarının gündemden düşmediği bir ortamda iki tane okulun bulunduğu alanın hemen ön kısmına petrol ofisi açılması için ruhsat veren belediye’nin nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu olurken, Kocaeli Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi’nin konuyu yakından takip etmesi ve çözüme kavuşturması isteniyor. Ayrıca petrol ofisinin bir ortağının eski Darıca ve Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan olduğu yönünde ki iddialar kafalarda soru işaretleri bırakırken, Kocaeli Valiliği’nin duruma el koyarak konu ile alakalı açıklama yapması bekleniyor.

 

 

(Milli Hakimiyet)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —