Tarih: 02.08.2015 11:16

Vedik astrolojiye göre 2015’te burçlar

Facebook Twitter Linked-in

Akrep

1. evdeki Satürn size yeni sorumluluklar yüklüyor. Yoğun çalıştığınız bir dönemin ardından olgunlaşacak, daha bilge hissedeceksiniz.

Terazi

2. evdeki Satürn paranın ulaşmasını geciktiriyor. Bu bazı kısıtlamalara sebep olabilir. Para konusunda ölçülü davranmazsanız pişmanlık duyabilirsiniz. Mirasla ilgili gelişmeler olabilir.

Başak

3. evdeki Satürn, kariyer hedefinize ulaşmanız için yeni bir eğitim sürecine teşvik ediyor. Gereken disiplin, azim ve kararlılığa sahipsiniz.

Aslan

4. evdeki Satürn, ev ve yuva konularında kaygılara sebep oluyor. Ev içinde problem yaratacak pek çok konu var. Geçmişteki anılar gün yüzüne çıkabilir.

Yengeç

5. evdeki Satürn, çocuklarla alakalı yeni sorumluluklar getiriyor. Hayata anlam ve amaç katacak beklenmedik yeni bir bebek haberi gelebilir. Borsada riske girmeyin.

İkizler

6. evdeki Satürn yeteri kadar takdir görmeyebileceğinizi söylüyor. Çalışanlar en doğru anda işi bırakmalı. Bünyeniz bu dönem hassas.

Boğa

7. evdeki Satürn, ayrılıklara sebep olabilir. Partnerinize destek olmanız önemli.

Koç

8. evdeki Satürn, parayı geciktiriyor. Boşanma ya da miras konularında işler istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Balık

9. evdeki Satürn, hayata farklı bir açıdan bakmanızı ve ruhsal açıdan büyümenizi sağlıyor. Gereksiz şeyleri hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor.

Kova

10. evdeki Satürn, büyüme vaktinin geldiğini söylüyor. Tüm emekleriniz onurlandırılacak yine de patronlarınızla ilişkilerinize dikkat edin.

Oğlak

11. evdeki Satürn, gereksiz ilişkileri günyüzüne çıkarır. Ancak amaç ve isteklerin gerçekleşeceği aşikâr.

Yay

12. evdeki Satürn, gizli kalmış konuları gün yüzüne çıkarır. Dönüşümü sağlayan bu zaman ruhsal gelişim için gerekli. Bu bir temizlik evresi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —