Tarih: 16.07.2012 13:00

Vatandaşlara ulaşımda büyük kolaylık!

Facebook Twitter Linked-in

Yeni imar yollarını açarak vatandaşın mağduriyetini gideren Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yerleşim birimlerinde ve ilçe genelinde yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar çerçevesinde Akse Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni sokaklar açıldı. 

 

 

 

Yeni Yollar Açılıyor

 

 

 

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol imar durumuna göre düzenlemelerini sürdürüyor. Açılmamış olan sokakları açarak vatandaşların ulaşımlarında kolaylık sağlayan Çayırova Belediyesi, Akse Mahallesi’nde yeni yolların açımını gerçekleştirdi. Vatandaşların rahat ulaşımlarını sağlayabilmesi için yeni yollar açan belediye, ilçenin bir diğer noktasında da çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

Cumhuriyette Soğuk Asfalt

 

 

 

Akse Mahallesi’nin yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi’nde de yeni yollar açan belediye açılan sokaklara soğuk asfalt uygulaması yapıyor. Özellikle kazı sezonu açılması ile birlikte caddelerde altyapı ve üstyapı çalışmalarını yoğunlaştıran belediye, Yenimahalle ve Çayırova Mahallesi’nde sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirdi. Sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra soğuk asfalt uygulamalarının da startını veren belediye, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yeni açılan sokakları soğuk asfaltla kaplıyor. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —