Tarih: 08.07.2012 13:36

Vatandaşlar vergilerini bankadan ödeyebilcekler

Facebook Twitter Linked-in

Mali İşler Müdürlüğü tarafından yen uygulamaya sokulan hizmet sayesinde vergi mükellefleri belediyeye gitmeden vergi ödemelerini yapacaklar.  Vergi tahsilatında yeni bir dönem başlattıklarını ifade eden İzmit Belediyesi Mali İşler Müdürü Seyhan Özcan, “Mükelleflerimize yönelik hizmetlerin kalitesinin arttırılması amacıyla bankalar aracılığı ile tahsilat uygulamasını başlattık. Geçtiğimiz günlerde Halk Bankası ile başlattığımız uygulama vatandaşlarımızdan büyük ilgi gördü” dedi.

 

 

Halk Bankası ile ortak olarak uygulanan hizmetin teknik alt yapısının tamamlanmasının ardından ING Bank ile de uygulanacağını vurgulayan Özcan, “Bugün imzaladığımız protokole göre mükelleflerimiz T.C. kimlik numarası veya belediye sicil numarası ile vergi borçlarını ING Bank’ın herhangi bir şubesine giderek veya bankanın diğer uygulamalarını kullanarak kolayca ödeyebilecekler. Uygulamaya teknik altyapınınım tamamlanmasından sonra başlanacaktır” dedi.

 

 

 

Vergi tahsilatları İzmit Belediyesi vezneleri ve internet sitesi dışında şimdilik sadece Halk Bankası ve İNG Bankası’ndan yapılabiliyor. Belediye yetkilileri Denizbank, Kuveyt Türk, Türkiye Finans Bankaları ile görüşmelerini sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —