Tarih: 29.11.2019 13:58

Vatandaşlar, sabahın ilk saatlerinde AVM'lere akın etti

Facebook Twitter Linked-in

Hem mağazalarda hem de e-ticaret sitelerinde çok sayıdaki kategorilerde büyük indirimler yaparak satıcıların stoklarını erittiği, vatandaşları daha uygun fiyata alışveriş gerçekleştirdiği Black Friday (Kara Cuma) günü tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir ilgi görüyor. İndirim kampanyalarını duyan vatandaşlar ise sabahın ilk saatlerinde AVM'lere akın etti.

Vatandaşlar sabırsızlıkla kapıların açılmasını bekledi

Yurt dışında Kara Cuma olarak adlandırılan, Türkiye'de ise son zamanlarda Efsane Cuma olarak anılan gün, tüm dünyada en çok beklenen perakende satış dönemlerinden birisi olmakta dikkat çekiyor. Markalar bugünde müşterilere en büyük indirimleri ve promosyon tekliflerini sunuyor. Saat 10'da açılan AVM'lerin kapısında saat 8'de kuyruk oluşturan vatandaşlar sabırsızlıkla kapıların açılmasını bekledi.

Sosyal Medyada tepki

Sosyal medyadan AVM önündeki kuyruk oluşturan vatandaşların fotoğraflarını paylaşan kullanıcılar tepki gösterdi. Twitter'da #BlackFridayRezaleti etiketiyle Trend Topic olan Kara Cuma indirim günü bazı vatandaşların tepkisini çekti.

ÖNCE FİYATLARI ŞİŞİRDİLER SONRA 'İNDİRİM' DEDİLER

Kara Cuma'yı, Türkiye'deki e-ticaret siteleri ve bazı markalar önce büyük haberlerle tanıttı. Kimi firmaların bugün ve yarın da devam ettirdiği sözde indirimler ile hem perakende hem e-ticaret tarafında, alışveriş rekoru beklendiği açıklandı.

indirimden-yararlanmak-isteyen-vatandaslar-12668235_955_m.jpgindirimden-yararlanmak-isteyen-vatandaslar-12668235_8030_m.jpgindirimden-yararlanmak-isteyen-vatandaslar-12668235_9850_m.jpgindirimden-yararlanmak-isteyen-vatandaslar-12668235_511_m.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —