Tarih: 16.05.2012 16:24

Vatandaş ve sporcu "Koşabiliyorken Koş" projesinde buluştu!

Facebook Twitter Linked-in

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından halkın sağlıklı ve bilinçli spor yapabilmesini amaçlayan "Koşabiliyorken Koş" adlı bir proje hayata geçirildi. 

Düzce’de spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla "Koşabiliyorken Koş" projesi uygulanmaya başlandı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “Koşabiliyorken Koş” projesinin tanıtımını 18 Temmuz Stadyumunda vatandaş ve sporcuların katılımı ile yaptı. Proje ile her yaştan ve her kesimden vatandaşın spor yapabilme imkanı ve sağlıklı, bilinçli spor yapabilme imkanı sunuluyor. Proje kapsamında Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki 12 antrenör ve 11 branşta vatandaşlara spor yaptıracak. Tesislerin 24 saat açık olduğu Düzce’de vatandaşlar, istedikleri zaman spor yapabilecek.

18 Temmuz Stadyumunda gerçekleştirilen “Koşabiliyorken Koş” projesinin açılışında konuşan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “ Her kesimden, her yaştan vatandaşın spor yapmasını istiyoruz. Hedefimiz daha fazla kişinin spor yapmasıdır. Bizim için önemli olan her vatandaşımızın bilinçli ve sağlıklı bir şekilde spor yapmasıdır. Projemiz sizin için ve sizin de desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu. “Koşabiliyorken Koş” projesi kapsamında halkı spora teşvik etmek amacıyla eşofman, şapka ve tişört gibi hediyeler verildi. Projenin açılışına vatandaşlar, sporcular ve engelli vatandaşlar katıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —