Tarih: 14.06.2019 11:00

Var Olan Hastalıklarınızı Güvence Altına Alın!

Facebook Twitter Linked-in

Tamamlayıcı sağlık sigortası, poliçe başlangıç tarihinden sonra ortaya çıkan rahatsızlıklar veya hastalıklar için güvence oluşturur.

 

Türk Nippon Sigorta, sektördeki diğer sigorta şirketlerinin aksine geçmişten gelen hastalıklar için güvence oluşturur. 0-80 yaş arası SGK’lı olan herkes Türk Nippon Sağlığınız Bizde poliçesinden faydalanabilir.

 

Türk Nippon Sağlığınız Bizde Poliçesi Neleri Kapsar?

 

Sağlığınız Bizde poliçesi yatarak tedavi ve ayakta tedavi teminatından oluşur.

 

Yatarak tedavi teminatını cerrahi ve dahili yatışlarınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca koroner anjiyografi, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz ve yoğun bakım ihtiyaçlarınızda yatarak tedavi teminatının kapsamındadır. Yatarak gerçekleşen tüm tedaviler poliçe başlangıç tarihinden 3 ay sonra sigorta şirketi tarafından limitsiz ve %100 karşılanır.

 

Ayakta tedavi teminatı yıllık 8 adet doktor muayenesi ile sınırlıdır ve poliçe başlangıç tarihinden itibaren kullanılabilir. Laboratuvar ve görüntüleme işlemleri doktor muayenesine bağlı olarak yapılır ve doktor muayene adetinizi etkilemez. Yani 1 muayene hakkınız içinde doktorunuz sizden onlarca tahlil ve tetkik isteyebilir. Tanı ve teşhis için yapılan işlemlerin masrafı için limit uygulanmaz.

 

Sağlığınız Bizde Poliçesi Hangi Özel Hastanelerde Geçerlidir?

 

İstanbul, Ankara, Kocaeli, Antalya, Bursa, Elazığ, Ordu, Samsun, Tokat, Trabzon, Uşak, Zonguldak ve Çanakkale’de bulunan Medical Park Hastaneler Grubu’nda sadece 15 TL katılım payı ücreti ödeyerek limitsiz sağlık hizmeti alabilirsiniz.

 

Türk Nippon Sigorta’dan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Almanın Avantajları

 

Kalp rahatsızlığı, diyabet veya diğer kronik hastalıkların tedavileri yoktur ve yıllarca takip edilmesi gerekir. Kimi zaman hayatı riske sokacak komplikasyonlara da sebep olan kronik hastalıklar, SGK’lıları hem maddi hem de manevi olarak yorar.

 

İşte Türk Nippon Sigorta’nın sunduğu en büyük avantajı, geçmişten gelen kronik hastalıkların tedavi masraflarını %100 karşılıyor olmasıdır. Böylelikle kronik hastalığa sahip kişiler maddi yüklerinden kurtularak geleceğe daha güvenle bakarlar.

 

Kronik olsun veya olmasın sağlığınızı etkileyen bir hastalığınız varsa ve özel hastanede hastalığınız ile ilgili tedavi olurken fark ücreti ödemek istemiyorsanız Türk Nippon Sigorta’nın sunduğu ayrıcalıktan yararlanmanızı tavsiye ediyoruz.

 

Türk Nippon Sigorta Sağlığınız Bizde Poliçesi Nerden Alınır?

Tamamlayıcı sağlık sigortası yapan 15 sigorta şirketiyle birlikte çalışan tamamlayicisaglik.com, Türk Nippon Sigorta’nın da temsilcisidir.


tamamlayicisaglik.com’a girip sadece 3 basit soruyu yanıtlayarak, Türk Nippon Sigorta Sağlığınız Bizde poliçesinin fiyatını ve kapsamını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ayrıca sağlık sigortaları konusunda uzmanlaşmış olan ekip ile iletişime geçerek Sağlığınız Bizde poliçesi hakkında detaylı bilgi isteyebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —