Tarih: 22.10.2015 08:23

Var mı Beylikbağı'na yan bakan: 0-2

Facebook Twitter Linked-in

Yeşil-Beyazlı ekibi deplasmanda uçuran golleri Abdullah Dinç ve Nazım attı. Beylikbağı gümbür gümbür geliyor. Başarı için tek yumruk olan yeşil-beyazlı ekip, iç sahada aldığı 4-1’lik Kocaeli Körfez galibiyetine İhsaniye Doğan deplasmanında anlam kattı ve rakibini 2-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Değirmendere’deki mücadelede tek kale oynayan Beylikbağı, 45’de Abdullah Dinç’in attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda da önde basan, mücadele eden ve hücum oynayan Beylikbağı, 74.dakikada Nazım’ın golüyle rakibin direncini kırdı. 2-0’dan sonra oyunu rölantiye alan ve daha çok top çeviren yeşil-beyazlılar kritik deplasmandan galibiyetle döndü.

İHSANİYE DOĞAN 0-2 BEYLİKBAĞI
STAT: Değirmendere 
HAKEMLER: Deniz Kükrek ***, Bahadır Yıldırım ***, Mustafa Sarıkaya *** İ. İHSANİYE DOĞANSPOR: Yusuf **, Mustafa **, Gürkan **, Volkan **, Ogün ***, Abdullah Musaoğlu **, Abdullah Kotan ***, Oğuzhan ** (Dk. 86 Cihat **), Selçuk ** (Dk. 79 Kadir **), İlyas ** (Dk. 88 Harun **), Beytullah ** 
BEYLİKBAĞISPOR: Abdullah Ehliz ***, Emre ***, Kadir ***, Burak ***, Doğukan ***, Cem ***, Levent ***, Yavuz ***, Abdullah Şemsettin **** (Dk. 79 Ertan ***), Ahmet Yalçın ** (Dk. 46 Murat **), Samet ** (Dk. 58 Nazım ***) 
GOLLER: Dk 45 Abdullah, Dk. 73 Nazım




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —