Tarih: 28.12.2011 12:15

Vanlı öğrencilere moral gezisi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Van merkez ve Erçiş’te okuyan liseli öğrencileri  ağırladı. Liseli öğrencilere moral gezisi düzenleyen Büyükşehir, Kocaeli’nin gezilebilecek güzel yerlerini ve kültür güzelliklerini tanıttı.

 


İLK DURAKLARI SEKA PARK

Güne Sekapark’ta güzel bir kahvaltıyla başlayan öğrenciler Büyükşehir personeli eşliğinde Seka Park’ı dolaştı. Öğrencilere kente yeni kazandırılan Thököly İmre Kültür Evi, Mevlevi Evi ve Şehit Yakınları ve Gazi Evi gibi kültür yapılarını tanıtıldı. Ardından Etnografya Müzesi ve Gölcük sahilini gezen öğrenciler, hem kenti tanıma fırsatı buldu hem de keyifli bir gün geçirdi.

 


KOCAELİ’Nİ SEVDİLER

Van’dan gelen öğrenciler Kocaeli’nin en güzel yerleri olan Sekapark’ta oluşturulan kültür yapılarının halka açık ve ücretsiz olması çok beğendi. Bu gezide Kocaeli’ni gezerek öğrenen Vanlı öğrenciler, Kocaeli’ni çok sevdiklerini belirtti. Van’da depremden etkilenen Erciş ve ilçe merkezinde okuyan öğrenciler, deprem psikolojisinden bir nebze olsun uzaklaştırıldı. Gezi liseye devam eden öğrenciler için düzenledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —