Tarih: 19.11.2011 13:33

Van’a 5 Bin Koli Gıda Yardımı

Facebook Twitter Linked-in

Van’da yaşanan deprem sonrası bölgeye çeşitli yollarla yardım eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zor kış şartlarında yaşam mücadelesi veren depremzedelere yardım göndermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bugün yiyecek malzemesi taşıyan 4 tır dolusu malzemeyi Van’da ki depremzedeler için yola çıkardı. Antikkapı önünden hareket eden tırlar da toplam 5 bin adet yiyecek kolisi bulunuyor. 

 

 

9 PARÇALIK GIDA KOLİSİ

 

İçerisinde toz şeker, çay, pirinç, kuru fasulye, bulgur, makarna, sıvı yağ, helva ve kırmızı mercimek gibi gıdaların bulunduğu paketler Van’daki vatandaşlara ulaştırılarak ihtiyaçları giderilecek. Daha önce Van’a giyecek yardımı yapan Büyükşehir Belediyesi bu kez de gıda yardımında bulunuyor. Van’a ulaşacak olan gıda yüklü tırlar burada yetkililer vasıtasıyla halka ulaştırılacak.  

 

 

 

TIRLARI BÜYÜKŞEHİR YÖNETİCİLERİ UĞURLADI

 

Antikkapı önünden Van’a hareket eden yardım tırlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vakili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Doğan Erol uğurladı. Genel Sekreter Ersin Yazıcı tırlardaki yardım kolilerini inceledi.

 

 

 

48 BİN KİŞİYE SICAK YEMEK VERMİŞTİ

 

Büyükşehir Belediyesi daha önce de depremden hemen sonra Kocaeli İtfaiyesi, AFAD ve gönüllülerden oluşan 22 kişilik kurtarma ekibi ile arama kurtarma çalışmaları yapmış, günde 6 toplamda 48 Bin kişiye  bölgede kurduğu seyyar mutfakla sıcak yemek dağıtmıştı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —