Tarih: 22.06.2017 15:51

Vali'den veda ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Valiler Kararnamesiyle Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Adalet Komisyon Başkanı Muhittin Paça’ya veda ziyaretinde bulundu. 

Adalet Komisyon Başkanı Muhittin Paça, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yücel tarafından kapıda karşılanan Vali  Hasan Basri Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında, "Adalet Komisyonu Başkanımıza ziyaret ederek, arz-ı veda etmekten hem mutluluk, hem de burukluk duyuyorum. Kendisi benim tanımaktan mutlu olduğum değerli bir arkadaşımızdır. Kocaeli’de de hizmet ve meslek anlamında çok önemli hizmetleri var. Kendisine içten başarılar diliyorum. Kendisinin şahsında tüm yargı mensuplarına da arz-ı veda ediyorum. “ diyen Sayın Valimizin ardından Adalet Komisyon Başkanı Muhittin Paça ise yaptığı konuşmalarında; “Sayın Valimize yeni görev yerinde başarılar diliyorum. 7 yıl önce bende buraya Diyarbakır’dan gelmiştim. Diyarbakır güzel bir şehrimiz ve oturmuş bir şehir kültürü var. Sayın Valimizi çok seviyoruz. Sayın Valimizin gitmiş olmasından dolayı çok üzgünüz" diyerek Vali Güzeloğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

'DİYARBAKIR HALKI SAYIN VALİMİZ GİBİ BİR VALİYE SAHİP OLDUKLARI İÇİN ÇOK ŞANSLILAR'
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’a da veda ziyaretinde bulundu. 
Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan Vali Güzeloğlu, başkanlık makamına geçerek bir süre sohbet etti.
Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ziyarette yaptığı konuşmalarında, "Her şeyden önce sayın Valimizin yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. 3 yıldır Sayın Valimizle görev yaptık ve bu sürede gösterdiği sıcak ve yakın ilişkileri Diyarbakır’da da göstereceğinden şüphemiz yok. Diyarbakır halkı Sayın Valimiz gibi bir valiye sahip oldukları için çok şanslılar. Sayın valimizin görev süresince bizlere çok büyük destekleri oldu" dedi. 

Vali Güzeloğlu ise, "Bir çok kez buluşmalar gerçekleştirdiğimiz Sanayi Odamıza bu defa veda için geldim. 2 gün önce çıkan kararname ile Diyarbakır valiliğine atanmış bulunuyorum. Kocaeli Türkiye’yi geleceğe taşıyan, güvenle bakmasını sağlayan dinamiklere sahip ve üretimin her alanında çok önemli potansiyeli olan bir şehir. Sanayi Odamız bunu kurumsal anlamda temsil eden Türkiye’nin en büyük ve önemli sanayi odalarından biridir. Türkiye’nin büyümesi gelişmesi devam edecek. 3 yıl boyunca sıcak bir ilişki gerçekleştirdik. Haklarınızı helal etmenizi istiyorum. İnşallah gelecekte daha güzel günlerde buluşmanın arzusu içerisindeyim" ifadelerini kullandı. 

Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Vali Güzeloğlu'na günün anısına Kocaeli Sanayi Odasının resminin yer aldığı kalemlik takdim etti.

01-(medium)-(2).jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —