Tarih: 11.01.2012 16:01

Vali ve sağlık müdüründen hastane ziyareti!

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti. Vali Arslan'ın dün akşam yaptığı ziyarette İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz da hazır bulundu.

Vali Yılmaz Arslan, yenilenen ve tadilat işlemlerinin devam ettiği Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne sürpriz bir ziyarette bulundu. Vali Yılmaz Arslan ve İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz'ı hastane Başhekimi Necati Kelemençe, başhemşire ve görevli ekip karşıladı.

 

 

HASTALARA ÇİÇEK VERDİ

 

 

Binayı gezip incelemelerde bulunan Vali Yılmaz Arslan, İl Sağlık Müdürü ve başhekimden bilgiler aldı. Yatan hastaları da ziyaret eden Vali Yılmaz Arslan, hastalara çiçek verdi. Hastalarla sohbetler eden Vali Arslan, vatandaşların sigara ile hayatlarını karartmamalarını tavsiye etti. Akşam vakti gerçekleşen sürpriz ziyarette karşılarında Valiyi gören hastalar ve refakatçıları ziyaretten memnun olduklarını söylediler. Hastane personeli ile fotoğraf çekilen Vali Arslan, tadilat işlemlerinin sürdüğü eski binadaki incelemesinin ardından hastaneden ayrıldı. İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz, Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin yaza hazır olacağını bildirdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —