Tarih: 11.08.2014 10:24

Vali Topaca oyunu kullandı

Facebook Twitter Linked-in

Vali Topaca okul çıkışında seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Topaca, "Bugün bizim için çok önemlidir. Devletin başı halk tarafından seçiliyor. Bugün inşallh cumhurbaşkanını seçmiş olacağız. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

Kendi ilimizde seçimlerin sorunsuz bir şekilde sandığa yansıması ve vatandaşın özgür bir şekilde oyu nu kullanması için tedbir aldık. Tüm sandık çevrelerinde gerekli önlemleri aldı. Seçim sonucunda da her hangi bir şekilde şüpheye neden olmayacak şekilde sayımı yapılacak. Probaganda sürecinde herhangi bir sorun yaşadık. Şimdide oldukça sakin bir şekilde seçim geçiyor. Sonuçları akşam hep beraber öğreneceğiz. Seçimin akşam erken saatlerde sonuçlanacağını umuyorum" dedi. 

 

Vali kime oy verdi

 

Millet olarak çok uzun bir süredir demokratik seeimleri yapan bir millet olduğumuzu ifade eden Topaca, "Milletin desteğini alırsanız ülkeyi yönetirsiniz. Bunu siyasetçiler de halkımızda biliyor" diye konuştu. Seçim yasakları hakkında konuşan Topaca, "Seçimler boyunca güvenlik güçleri dışında kimsenin silah taşımasına müsade etmiyoruz.

 

Seçim boyunca da alkol satışı yasak olacak. Ne kadar çok kişi seçimlere katılrsa seçimlerin meşruyeti hakkında olumlu sonuçlar veriyor. Seçim sonuçları için valilikte bir kriz merkezi kuruldu. Sonuçlrla ilgili gelişmeleri buradan takip edeceğiz."ifadelerine yer verdi.Kime oy verildiği sorulan Vali Topaca, "Bu konuda yorum yapmıyorum" 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —