Tarih: 19.06.2016 13:39

VALİ HASAN BASRİ GÜZELOĞLU'NUN DÜNYA BABALAR GÜNÜ MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Bizim geleneğimizde de babalar, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir. Babalar aynı zamanda aile için saygı, sorumluluk, güven ve güvence sembolüdür.

Aile içerisinde üstlenmiş oldukları bu görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getiren,  yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan ve hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, çocuklarının geleceğini güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.  

Üzerimizde sayısız emeği ve hakkı olan anne ve babalarımıza,  gösterilecek sevgi ve saygı onlar için en büyük armağandır. Çocuklarının başarısı onların sevinci, üzüntüleri ise kederleridir.  Nerede olursa olsun, ne kadar uzak mesafe olursa olsun, aradaki mesafeler babalar için önemsizdir, her an evlatlarının ve ailesinin yanındadırlar.

Bizleri yaşama hazırlayan, her zaman bizlere destek olan, sevgi ve hoşgörüsünü bizlerle paylaşan babaların, sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerini hoş tutmak,  rızasını kazanmak,  onlara karşı her zaman sevgi,  saygı ve vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle; hayatı boyunca maddi ve manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babaların  “Babalar Günü’nü” en kalbi duygularımla kutluyorum.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —