Tarih: 05.05.2017 14:48

Vali Güzeloğlu, yetimleri sevindirdi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği Başkanı İsmail Yeşildal, İHH Dernek Müdürü Hüseyin Kanca, İHH Yönetim Kurulu Üyesi Adem Eker, İHH Yetim Birimi Sorumlusu Yasemin Kaval ile derneğe bağlı 12 çocuğu makamında kabul etti. İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği Başkanı İsmail Yeşildal, derneğin çalışmaları ve organizasyonları hakkında Vali Güzeloğlu’na bilgi verdi.

PİKNİĞE DAVET EDİLDİ

Dernek Başkanı İsmail Yeşildal, daha sonra ilimizde 3 ay boyunca düzenlenen “Yetim Dayanışma Günleri” kapsamında 21 Mayıs tarihinde Sekapark’ta düzenleyecekleri pikniğe Hasan Basri Güzeloğlu’nu davet ederek, “Sayın valimize desteklerinden, ilgilerinden ve kabullerinden dolayı teşekkür etti. Kendilerini etkinliğimizde görmekten mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

SEVGİLER ÇOĞALACAK

Vali Güzeloğlu ise, “Bu dünyada rahmet, bu dünyada merhamet, bu dünyada şefkat, onların varlığı ve anlamı sayesindedir. Bizler yetim bir Peygamberin ümmeti olarak, en değerli emaneti yetimler olarak görmek, yetimlerimize sahip çıkmak, onlarla birlikte olmak, başlarını okşamak, yoksulluklarını azaltmak, sevgilerini çoğaltmak ve arzularını karşılamak zorundayız” dedi. Güzeloğlu daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler de verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —