Tarih: 10.02.2016 09:29

Vali Güzeloğlu, şampiyonları tebrik etti

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile Kastamonu’da düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros yarışmalarında genç erkekler kategorisinde üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nü makamında kabul etti. Üzerinde Hasan Basri Güzeloğlu isminin yer aldığı 63 numaralı formayı Vali Güzeloğlu'na takdim eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Sayın Valimizin bizlere verdiği destek neticesinde elde ettiğimiz başarıyı paylaşmak maksadıyla ziyarette bulunmak istedik” diyerek, Güzeloğlu'na desteklerinden ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.

VALİ’DEN TEBRİK
Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise yaptığı konuşmada, “Başta Darıca Belediye Başkanımızı, Kulüp Başkanımız Mustafa Öztürk ve Darıca Belediyemizin 3 yıl üst üste Avrupa Şampiyonluğu başarısını 
elde etmiş atletizm takımını kutluyorum. Bu çok büyük bir başarıdır. Kocaeli’mizin, Darıca ilçemizin Avrupa Atletizm Kros Şampiyonası'nda 3 yıldır üst üste Avrupa Şampiyonluğu başarısının devam ediyor olmasından da ayrıca büyük bir mutluluk duyuyorum. Ay yıldızlı formayı 3 yıl üst üste Avrupa’nın en iyisi olarak başarıya taşıdıkları, bayrağımızı göndere çektirdikleri ve İstiklal Marşımızı  dinlettikleri için şampiyonlarımızı tebrik ediyorum” dedi. Vali Güzeloğlu ardından sporcularla tek tek tokalaşarak tebrik etti ve onlara hediyeler verdi.

vali-2.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —