Tarih: 22.01.2012 10:54

Uzunok tek listeyle başkan!

Facebook Twitter Linked-in

MHP, il başkanı Celalettin Yaylak'ın genel başkan devlet Bahçeli'ye yazdığı raporun yankılarının gölgesinde kongrelerinin startını verdi. İlk kongre Dilovası ilçe teşkilatında gerçekleşti. Parti binasında dün gerçekleşen kongrede sürpriz gelişmeler yaşandı. Mevcut ilçe başkanı Selim Kara'nın tekarar aday olmadığı kongre için adaylığını açıklayan Recep Keskin ve Nevzat Demir aniden adaylıktan çekildi. 

 

 

RAKİPLERİ LİSETESİNE ALDI

 

 

Çekilen adaylar yerine daha önce belde başkanı olarak görev yapan Metin Uzunok aday oldu. Uzunok, kongreye dakikalar kala Keskin ve Demir'i ikan ederek listesine aldı ve başkan seçildi. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde partisinden meclis üyesi adayı oldu ve şuan MHP Dilovası'nda meclis üyeliği görevini yürütüyor. Tüm teşkilatın ortak kararıyla aday olduğunu söyleyen Uzunok, “Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” dedi.

 

 

HERKESİ KUCAKLADIK

 

 

Uzunok, “Belde başkanlığı yaptığım dönem ilçe belediyesini kazanmıştık. Hedefimiz belediyemizi tekrar geri almaktır. Herkesi kucaklayan bir liste yaptık” diye konuştu. 400 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi.

 

METİN UZUNOK'UN YÖNETİMİ

 

 

Metin Uzunok (başkan)

Nadi Kırcı

Mehmet Özdemir

Recep Keskin

Nevzat Demir

Resul Yılmaz

Serdar Aydın

Mehmet Güçlü

Murat Karaman

Mehmet Zengin

Emin Yılmaz

Hamza Yıldız

Sıddık Güler

Ayhan Akay

Ergin Yıldız

 

 

İL DELEGELERİ; Metin Uzunok, Selim Kara, Recep Keskin, Hayati Bayram, Tahsin Dursun, İsmail Aslan, Yaşar Mutlu, Turan Demirbağ, Yusuf Kara, Nadi Kırcı, Önder Onuk

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —