Tarih: 17.10.2019 11:10

Uzman Diyetisyen Önerileri

Facebook Twitter Linked-in

Sağlıklı yaşam ve sağlıklı beden için son dönemlerin çok fazla tercih edilen mobil uygulama yöntemi ile sahip olacağınız Form Assist uygulaması gün geçtikçe daha çok ilgi görmeye başladı. Kullanıcı memnuniyeti ve sağlıklı bir uygulama oluşu birçok kişi tarafından da onaylandı.

Uzman Diyetisyen Önerileri

Yapacağınız diyet programı ile amaçlanan dengeli beslenerek sağlıklı bir ömür sürmeye alışmak ve hayatınızın bir parçası haline sokmaktır. Uzman diyetisyenler sizlerle çalışmaya başladıkları zaman öncelikle sizden cinsiyetiniz, yaşınız, kan tahlili sonuçlarınız ve yaşam tarzınız hakkında bilgileri alıyorlar. Ayrıca size özel bir sağlık sorunu veya ciddi bir hastalık durumu varsa bu konuda bilgi alıyorlar. Daha sonra gerekli ayarlamalar yapılmaya başlıyor. Birlikte çalışacağınız diyetisyeninizle tüm bilgileri doğru ve eksiksiz paylaşmalısınız. Bu konuda hatalı bilgiler vermek başarıya ulaşmanızı zorlaştıracaktır. Tiroit, tansiyon, şeker hastalığı veya kalple ilgili hastalıklar varsa bu bilginin açıklıkla ve tahlillerle belirtilmesi önemli bir ayrıntıdır. Bu gibi durumlar için Formassist programında özel yaklaşım ile çalışılmaktadır. Diyetisyeninize vereceğiniz her bilgi ve görüntü sizin yaşam kaliteniz açısından son derece önem arz eder bunu sakın kafanızdan çıkartmayın.

Form Assist İle Yararlanabileceğiniz Hizmetler Nelerdir?

Hedeflediğiniz kiloya ulaşmak, sağlıklı ve zinde bir bedene sahip olmak ve özgürce her istediğiniz kıyafetin içerisinde olmak en doğal talebinizdir. Yaşam şartları ve yoğunluk içerisinde zaman problemi yaşayan bir kişiyseniz size en uygun olan program cep telefonunuza indirdiğiniz Form Assist sayesinde sağlıklı bir beslenme alışkanlığına sahip olabilmektir. Yararlanmak istediğiniz programlar için oluşturulmuş paketlerden size uygun olanını hemen seçerek vakit kaybetmeden sağlıklı yaşama adım atabilirsiniz. Sadece diyetisyen desteği istiyorsanız Diyet Planı paketinden yararlanabilirsiniz. Özel hazırlanan beslenme programı ve diyet programı içermektedir. Diyet ile birlikte spor da olsun diyorsanız Diyet Plana ilave olarak size özel hazırlanan video destekli spor ve egzersiz programı da alabiliyorsunuz. Özel Plan olarak adlandırılan pakette yakın takip yanında motivasyon desteği de yer almaktadır. dilediğiniz seçeneği yapabilir ve Formassist ayrıcalığı ile sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz. Tüm diğer detaylar için sizi formassist.net sitemize bekliyoruz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —