Tarih: 19.11.2018 16:39

Uzaktan online eğitim ile sertifika alma

Facebook Twitter Linked-in

Akademimizde verilmiş olan eğitim hizmetlerinden biri olan NLP eğitimi en dikkat çeken ve kişilerin tercih ettiği eğitimlerin başında gelmektedir.

NLP, duygu ve davranışların yeniden biçimlendirme yöntemi olarak tanımlanabilir. Farkında olmadan yaptığınız veya düşündüğünüz şeylerin farkına varmanızı ve daha bilinçli olarak hareket etmenizi sağlar. Bu bilinç aynı zaman da bilinç altı da olmaktadır. Zihin ve beden programlama metodu ile hayatınızı monotonlaştıran durumların farkına vararak bilinç altınızda kalmış olan farklı tatları, düşünceleri, fikirleri ve resimleri tekrar hatırlayabilir, hayatınızı farklı kılabilirsiniz.

SEM Akademi olarak durmaksızın çalışmalarımıza devam ediyor farklı eğitimler ile hayata farklı bir bakış açısından bakmanızı sağlıyoruz.

Eğitimlerimiz arasında yer alan masal terapisi eğitimi, yetişkinlerin ve çocukların kendilerini, duygularını ve ihtiyaçlarını masal aracılığı ile ifade etme yöntemidir. Bu eğitim ile birlikte çocuklar ve bireyler kendi sorunlarını daha kolay aşmakta, dana net olarak kendilerini ifade edebilmektedir.

Özellikle de masal terapisi eğitimi almış bir ebeveyn tarafından yetiştirilen bir çocuk her ortamda ve hayatı boyunca farkını ortaya koymayı başaracaktır. Özgüven geliştiricisi bir yöntem olan bu eğitim, bilişsel ve davranışsal hareketlerin daha net ve kolay algılanmasını sağlar. Çocuğun nasıl konuştuğu, ne anlatmak istediği, anlattıklarının ardında kalmış duygularını masal terapisi eğitimi aldıktan sonra çok rahat bir şekilde anlayabilirsiniz.

SEM Akademi olarak vermiş olduğumuz eğitimlerden biri de Yaşam Koçluğu eğitimidir. Günümüzde saygıdeğer ve aranılan bir meslek olan bu alanda ilerlemek ve kendinize meslek edinmek için akademimizde bu eğitimi alabilirsiniz.

Kişilerin profesyonel ve özel hayatlarında istedikleri başarıyı elde etmesi için yardım aldığı kişiler yaşam koçlarıdır. Bizler de bu alanda eğitim vererek kişilerin performansını arttırmakta ve onlara daha güvenilir daha kaliteli koç eğitimleri sunmaktayız.

Online olarak da zamana ve mekâna bağlı kalmadan SEM Akademi online eğitimlerine başvuru yapabilirsiniz. Bizlere telefon numaramız üzerinden hemen ulaşabilir, aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —