Tarih: 23.09.2013 10:58

Uyuşturucu tacirleri her yolu deniyor!

Facebook Twitter Linked-in

Doğu illerinde laptop içine gizlenmiş piyasa değeri 10 bin dolar olan eroini Sakarya üzerinden Kocaeli ve İstanbul’a götüren L.E., Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrollerinden geçirilmek üzere Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine getirilen şahıs adliyeye sevk edildi.

 

3 kişi yakalandı

 

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen diğer bir operasyonda, şüpheli 3 kişinin üzerinde çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak çalışması sırasında hareketlerinden şüphelendikleri 3 şahsı takibe aldı. Şahısların bir çorbacıya girdiğini gören polis; E.A, H.O.S ve S.T isimli şahısların üzerlerinde arama yaptı. Yapılan aramada E.A, H.O.S ve S.T isimli şahısların üzerinde ve kullandıkları araçta, 135 adet jameika bonzai ve uyuşturucu 2 bin hap ele geçirdi.

 

İstanbul’dan getirdikleri uyuşturucuları Sakarya'da satmak isteyen E.A, H.O.S ve S.T gözaltına alındı. Zanlılar yapılan sorgulamaların ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi. Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 40 bin TL olduğu öğrenildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —