Tarih: 22.05.2012 16:28

Uyuşturucu satıcılarına darbe: 8 gözaltı!

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde 9 kişiyi gözaltına aldı. İlk operasyon Yenidoğan Mahallesinde gerçekleşti. Uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Onur G.'yi(19) takibe alan polis, şahsı Yenidoğan Mahallesi Mürsel Paşa Caddesinde yakaladı. Şahsın üzerinden 3 gram esrar maddesi ele geçirildi. 

 

 

 

İkinci operasyon Körfez ilçesinde gerçekleşti. Kokain kullanıcılarına mal temin eden iki şahıs ile ilgili ihbar alan polis, şahısları takibe aldı. İstanbul'da aldıkları kokaini Körfez ilçesinde sattıktan sonra İstanbul'a dönmeye çalışan Mehmet M. ile H.H.D. polis tarafından uzun bir kovalamacanın ardından yakalandı. Şahısların üzerinde 12 fişek kokain ele geçirildi.

 

 

 

Üçüncü operasyonda ise Romanya'dan İzmit'e uyuşturucu madde almak için gelen Lucian Claudi B. (33) ile Türkiye'den mal temin eden Bayram A.(31), Ümran A. (33), Hasan T. (51) ve Nuri E. (43), üç kilo eroini satmak isterken yakalandı. Son operasyon ise İzmit merkezinde yapıldı. Gazanfer Bilge Bulvarında uyuşturucu madde ticareti yapan Kerim D. üzerinde 19 fişek esrar maddesiyle birlikte gözaltına alındı. Dört ayrı operasyonda gözaltına alınan 9 zanlı, uyuşturucu madde bulundurmak ve ticareti yapmak suçlarından adliyeye sevk edildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —